Thursday, December 31, 2009

NOTTI-FACE GIVEAWAY

aku masuk contest yang dianjurkan oleh Puan Linda Halim atau lebih glamournye mama .contest ni dianjurkan untuk mencari muka yag paling notti oleh budak2 , ye .. dalam gambar hanya nak gambar budak aje , mak budak , ayah budak tak nak . hihi .


aku pertaruhkan photo anak sepupu aku sebabnye aku tak ade anak lagi , bujag lagi kata kan . anak saudara apatah lagi , aku dah la yang sulung . memang lambat la nak dapat anak saudara .


so , ni photo nye ;



photo nih masa kami satu family pergi jenjalan kat KL , sambil sepupu aku nak adakan dia nye wedding . photo tuh menunjukkan muka baby tak selesa kot aku rasa , tambah dengan panas lagi , terbentuk lah muka notti nye . haha . baby dah tak tahu nak nangis ke tidak , blur je kan .
nama baby : Mohd Airell Farhan Bin Mohd Haniez
nama bapa : Mohd Haniez Bin Mohd Akhair
nama ibu : Farahwahida
tarikh lahir : 25.6.2008

umur sekarang : 1 tahun 6 bulan


syarat2nye pon mudah aje ,
* JADI FOLLOWER MAMA- done



* LINK BLOG MAMA TERUS KE BLOG ANDA - done



* SILA TEPEK BANNER KAT SIDEBAR YG DI LINK TERUS KE ENTRY INI - done



* STICKY MODE YE ENTRY ANDA SUME - done



* YANG PALING PENTING, SILA BUAT SATU ENTRY KAT BLOG MEMASING BESERTA

GAMBAR WAJAH ANAK ANDA/ANAK SEDARA/ANAK ANGKAT YANG PALING NOTTI SEKALI... - done



* UMUR LAYAK MASUK IALAH 5 BULAN -3 TAHUN SAHAJA MENJELANG AKHIR TAHUN 2009 - done



* SILA BERIKAN NAMA ANAK & IBU/BAPA, TARIKH LAHIR DAN UMUR SEKARANG
SERTA CERITAKAN SERBA SEDIKIT MENGENAI GAMBAR... - doe



* TARIKH TUTUP GIVEAWAY NI ADALAH MENJELANG MALAM TAHUN BARU 2010
IAITU PADA 31 DISEMBER 2009 JAM 12.00 MALAM... - done



post signature

2 pengomen:

enyheartsdiamond said...

whoaah..i tade pix budak :)

MamaAdwanEncem said...

okeh dh terjah, tp nama baby nye ape daa????

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting