Monday, January 4, 2010

HAPPY BIRTHDAY MUM

salam semua!

hari ni hari ISNIN , bertarikh 04/01/2010 . hari ni adalah hari yang special bagi aku kerana hari ni adalah hari jadi MAK aku! mak aku akan menyambut birthday nye yang ke 44, *dah boleh ade menantu dah . hehehe

so , malam ni kami satu family akan celebrate birthday mak aku. kat mana tak tahu lagi .

hehe .

*ni la mak aky yg cantik

petang ni aku akan keluar dengan adik aku cari hadiah kat mak aku . korang ade suggestion tak nak bagi ape ? *pemilihan present pun dah blur nak bagi ape . hehe


Walking Sunshine
Dear Mother I love you and want you to know,
I think of you often wherever I go.
You lift me up; you're like walking sunshine;
I am lucky to have a great mother like mine.
Your endless affection makes you special and rare;
I'm always amazed by how much you care.
What you've given to me I can never repay,
Thank you, Mom, on your 44birthday.

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ... MOK
SEMOGA SENTIASA SIHAT SEJAHTERA , DAN DIMURAHKAN REZEKI .



2 pengomen:

vrdesign said...

happy bufday aunty...
hoyeey...

bungakuning . said...

terima kasih vrdesign!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting