Saturday, January 9, 2010

kenangan interview di KL

salam semua !!


tengah malam kelmarin aku sampai kat Gombak , dalam jam 2 pagi camtu . memang aku dah letih gila sampai kan nak gerak pon dah xleh *tipu . hehe .  masuk je rumah , aku terus je baring atas katil . dah xhirau dah kat adik aku yang sorang tuh .

pagi esok je baru aku betol2 rasa segar , yela , kan aku dah kekeyangan tido . mak aku kejutkan aku dari tido jam 9.30 pagi paksa aku suh pergi siap2 sebab aku nak pergi interview jam 2 petang . masa yang terluang tuh abah aku ajak pergi ke Sogo . time waktu pejabat pon pack gila orang kat situ . tp kt Sogo xde la sale gila2 punya , harga standard aje aku tengok . sama mahal dengan Kota Bharu . hehe

 mak aku ape lagi , rembat la handbag satu untuk dia . anaknye ni takde beli pape pon . aku dah la ayu berbaju kurung * nak pergi interview kena la sopan dengan heels gituuuuu ..... lenguh2 pon aku tetap jalan2 gak


*aku bersama penunjuk arah kawan aku ajak dia sbb abah aku selalu sesat walaupun dah guna GPS


*salah satu beg yang pelik unik , xtau la sape yang nak beli . hehe




*peace!



*sila tengok kaki aku , heeeeels oke!


*mak aku cari perfume



*dan sedang pilih lagi


*pilih purse pulak


*dan pilih lagi

*aku yang kebosangan menunggu mak aku


*seterusnya kami pergi makan ke Nando's , tempat ni pilihan adik aku sebenarnya


*sos yang tak sedap

*snap pic dulu sebelum makan . :)


*snap pic abah dengan mak aku , sama merah oke! hehe


*adik aku yang kelaparan dan terus jadi pemalu .

*makan time!!

*ni dah makan separuh , sila tengok sos , aku letak sikit je . tak kurang sedap

dah kenyang semua , kami terus gerak ke HKL sebab aku kena interview kat sane . interview bagi aku biasa saja , aku pon tak lah rase takot sagat , maybe datang dengan parents kan , semangat dan restu tu ada .

aku akan kena interview lagi sekali lagi kat subang , kat subang tu Admin bagi company yang aku mintak kerja ni . interview dengan big booooosss!! ... ni memang aku takut gila . yang ni aku kena pergi nex week .


dah setel semua pasan kerja ni , mak aku pergi hantar aku ke rumah yang aku sewa dengan kawan aku ni aka penunjuk arah yang tak tahu juga . hehe  .aku sewa kat sini senang sebab dekat dengan LRT Danai , jalan kaki je ....dah setel yang ni semua , mak aku terus nak balik ke KB . esok abah aku ada meeting , tu yang kejar masa .

dalam jam 6 petang , enchek boifee pula datang ambil aku kat sini , aku nak pergi beli barang2 aku . we all pergi ke JJ Au2 . kat situ ler yang terdekat , aku dah letih , malas dah nak jalan2 lagi .


*lepas beli2 barang , rehat sambil pekena aiskrim 


*sedap sehingga terjelir . hehe
 


*aksi ku yang manja biasa


*sila abaikan pada bahagian gigi

*roti boy feveret aku! 
 
aku balik terus mandi , update blog dan kroh kroh kroh .....................


post signature

2 pengomen:

enyheartsdiamond said...

i ska rotiboy butter :)

jemput dear

http://enykikilaladediamond.blogspot.com/2010/01/penyertaan-daripada-kaum-adam-dialu.html

bungakuning . said...

yang tu pon sedap :)

ok , dah view , nt i masuk oke ;

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting