Thursday, January 7, 2010

korang tengok la sendiri betapa berselerak nye aku packing2 barang2 yang aku nak bawak pergi KL . tu pon aku rasa banyaj lagi yang aku xbawak . sempat ke tak ni ???!!!!!!!

*bukan main besar lagi beg aku!!!


*bantal , bantal pelok , tali piggang , BERSERABUTNYA!!

dah la pukul 2 petang ni aku nak gerak dah , pulak tu sempat lagi aku blogging . hehe , dah macam ketagih update ke aku ni ?? hehe nanti dah nak gerak aku nak bawak bekal sandwich untuk makan2 atas keta . 

so korang , lepas ni maybe aku akan update sebelah malam aje , nanti aku dah keje aku kena tumpukan pada kerja aku . *ececeh ...pekerja berdedikasi . aku blog walking pada waktu malam dan update juga waktu malam.


ps : doakan aku semoga perjalanan aku selamat . amiiin .
post signature

5 pengomen:

ayeen:) said...

keje di kl??gdluck:))

enyheartsdiamond said...

u wajib join ni nanti :)

http://enykikilaladediamond.blogspot.com/2010/01/saya-hakim.html

jemput beri feedback :)

bungakuning . said...

ayeen : terima kasih :))

eny : yeke ? nt i masuk ea :))

sukiminna said...

wah dapat keje katne? congrats

bungakuning . said...

sukiminna : lom dapat lagi , baru interview .:))

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting