Wednesday, January 20, 2010

template baru

blog aku berwajah baru . yehhhha!
dulu kehitaman , sekarang cream . aku tukar template blog ni sbb ada sorang blogger kata blog aku berat , kalau berat nanti iklan nuffnang aku susah nak keluar . aku tukar template ni atas design zizan
zizan ada bagi contoh template , ada yang aku berkenan ...sio ini lah yang aku berkenan tuh .
before

*sila klik untuk lebih jelas


selepas



*sila klik untuk lebih jelas

post signature

6 pengomen:

ijad said...

cantik blog...

bungakuning . said...

ijad : terima kasih

Eyriqazz said...

look nice..sejuk mata memandang..

7 Tips untuk tingkatkan trafik ke blog anda

Ada Apa Dengan Hanis Zalikha

Aura Hanis Zalikha

Ada Apa Dengan BeautifulNara

admin said...

ya ya jgn guna yang complicated, nanti user tunggu iklan tak kuar2 sebab tunggu page loading utk template aje... usha blog saya pulak slow ke cepat loading.. hehe

bungakuning . said...

eyriqazz : terima kasih atas tips tersebut . saya akan usahakan sehingga berjaya seperti hanis zalikha . hehe

admin :dah usha , slow! . dah tukar template , memang nuff selalu kuar . hehe

pak long said...

jeliternyer umah akakkkkkk

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting