Tuesday, April 6, 2010

Dakmie - Yang Terindah

aku rasa mesti korang pernah dengar lagu ni kan , lagu ni kan lagu untuk blog Cik Intan kita yang kit miut . hehe . cuma korang tak tahu lirik dengan tajuk nya apa kan . lagu ni adalah lagu Dakmie . lagu ni adalah OST Im Not Single . ala .. yang Farid Kamil dengan Lisa Surihani tu .* rujuk gambar bawah. siapa Dakmie tu ? tak banyak info tentang dia . seorag misteri kot dan low profile kot .




 
ni la dia Dakmie

kalau nak download lagu ni klik sini 




liriknya :

Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan
Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah
Maaf jikaku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran
Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu
Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah
Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah

oh!  semasa dengar lagu ni , ingatan aku terus terigat pada enchek boifee . rindu kamu . hehe .
post signature

2 pengomen:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.heeeeeeee sukenye ramai yg suke lagu neh sekarang
.hehehehe ^^

bungakuning . said...

hehe . lagu ni memang best sagat2 . suka suka . =)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting