Thursday, October 28, 2010

Cik Anita songeh giveaway

ini adalah sticky-post !
sila scroll ke bawah untuk next entry (:










*klik untuk ke belog beliau 




mood untuk join contest dan giveaway !

kali nih aku join giveaway dari Cik Anita yang comel + kiut
bukan nak membodek tau ! 
hakhak 





syarat penyertaannya :

1Follow saya punya belog (tak wajib, tp utk memudahkan update dari saya )
2. Perlu ada entri baru dan link kepada belog ini.
3. Tajuk entry is : Cik Anita Songeh Giveaway.
4. Lepas dah join, sila komen di post ini dah tinggalkan link anda. Biar mudah nak jejak nanti. Jangan di chat box ye. Nanti susah Cik Anita nak kesan.
5. Kalau rajin sila buat sticky post ye :)
6. Jangan lupa tag DUA orang rakan anda. Pastikan mereka tahu yee..
7. Letakkan banner buruk Cik Anita di side bar anda ye. :) Thats all~



*copycat je ! (:


1 . dah follow 
2. dah buat entry nih 
3. tajuk dah sama dengan yang di minta
4. lepas nih , nak comment lah (:
5. okay , nak buat sticky post 
6. aku nak tag :
ii . shino
7 . dan dah letak sidebar ! 



harap harap aku lah antara dua pemenang yang akan menang . (:



Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30.10.2010! 
pemenang akan diumumkan 31.10.2010 


post signature

4 pengomen:

darkbatman said...

haha..cik qiqi kene tag..dia tau x?

bungakuning . said...

saya dah bagitahu dia , tapi tak tahulah dia dah buat ke belum . (:

Anitadahahs said...

hype!
semoga kamu berjayaaa! :)
tengs ye join GA cik Anita.
tak bodek, nnt menang la tuu. InsyaAllah.. :D

bungakuning . said...

kehkeh , InsyaAllah !

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting