Tuesday, October 26, 2010

Facebook maniac !!!

aku tak tahu lah
apa kena dengan diorang nih
gila ke hapa tak

yang ni bukan aku
tapi adik aku pulak yang kena
ada ke patut sorang perenpuan gila ni
kata adik aku takde dara
aku sebagai kakak
mesti lah naik minyak jugak lah
aku tanya adik aku
dia cakap tak kenal pun perempuan gila fesbuk nih



*klik untuk pembesaran


yang kat atas tuh dia post dekat wall adik aku




*klik untuk pembesaran


korang tengok lah
ada ke dia pergi comment kat orang lain macam tuh
dah sangap sangat ke ?
aku tak tahu lah
kot kot ada yang menyamar
lepas aku
adik aku pulak yang kena
all the pics at fesbuk and comment adik aku 
dia cakap benda benda mengarut



ps : lepas ni kena berhati hati nak approve orang lain dah 


post signature

7 pengomen:

melle. said...

OHMAII

bungakuning . said...

melle : scary kan ?

ierahaziera said...

sebab tu saya deactivate fb acc saya...
banyak yang buat saya sakit hati...
=)

Blog Leader said...

ada byk lagi nanti aku dedahkan...

http://yourmusicenter.blogspot.com/

bungakuning . said...

iera : saya pun rasa kemungkinan saya nak deactive jugak la . lagipun fesbuk dah takdek privasy dah . tq kepada anda (:

blog leader : ada banyak lagi ? scary nye . kenapa la ada orang macam tuh ? untung apa pun aku tak tahu .

K I E R A said...

Oh man -.-

Bahaya macam ni.

bungakuning . said...

kiera : bahaya jugak lah . kenapa la orang macam ni still wujud .

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting