Wednesday, October 6, 2010

operasi menghidupkan balik nuffnang .

sekarang dah jam 1:29 . mata aku dah mengantuk sekarang ni .

ehem , aku sebenarnya dah malas nak berblog blog ni , aku bukan penulis yang bagus sebenarnya . aku cuma tulis tentang diari kehidupan aku sahaja . sebab tu aku tak boleh nak update macam blogger blogger terkenal semua tuh . aku buat blog ni pun bukan nak kaut keuntungan ke apa apa , cuma sekadar nak mengisi masa lapang aku .

aku akan update apabila aku rasa aku nak je , tu pun kalau aku rajin la . hukhuk . malam ni , selepas hampir 4 atau 5 bulan juga lah aku tak update blog , malam ni aku tiba tiba rasa terlebih rajin pulak nak update blog nih . nuffnang pun dah lama aku tak bukak , tak tahu lah macam mana keadaannya sekarang dan apa perkembangan terbaru semau tuh . yang menjadi penghalang aku untuk update blog ni sebenarnya , masa aku belajar dekat Adtec Shah Alam dulu , sekarang dah habis dah la , kat sana tuh internet lembap , nak loading gambar pun berjam jam , aku dah la kurang penyabaran sikit , tengah idea turun mencurah curah , boleh pulak tak boleh nak loading pics , tak ke angin tuh . panjang la ceritanya , tapi pokok pangkal nye , kalau internet lembap ni aku memang takkan update blog la . buat aku angin je .

esok aku akan update lagi lah , dan akan mula berblog walking .

sekian .


post signature

2 pengomen:

noor afzan said...

hai sarah..
terima kasih singgah my blog.
oo..lama menyepi eh.

welcome back dear =)

bungakuning . said...

terima kasih kak noor .
sekarang masa nak hidupkan kembali blog nih , dah hampir pupus dah .

:)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting