Monday, October 25, 2010

orang gila dalam fesbuk !! berhati hati lah anda kalau jumpa budak nih !!

aku betul terkejut masa bukak fesbuk tadi
ada budak nih , nama dia amirul ashraf
tiba tiba tulis dekat wall aku tuh .
aku dah delete dah apa yang dia tulis tuh
dan aku dah block dia dah

korang tahu dia kata apa kat aku 
lebih kurang macam ni lah ayat dia
dia cakap 

" aku dengar dengar ko dah mengandung , itu lah , main nak sedap aje , tak pikir pasal mak bapak kat umah , masa ni lah baru nak cari aku , "


aku betul betul nak marah nih 
sampai tangan aku dah menggeletar nih
ni dah tahap memfitnah nih
dosa besar 
main mak bapak pulak
padahal dia tuh tak kenal pon aku
nak kata kawan
memang aku tak kenal pon budak hingusan macam tuh
aku ada tanya dia
kenapa cakap kat aku macam tu
kenal ke aku nih
ada ke gila tak gila budak nih
dia cakap sukati dia ah nak post apa apa pun
gila kan !!!


lagipun aku tak kan berkawan dengan budak budak gila macam amirul ashraf nih

pastu aku pon bukak balik profile fesbuk dia
aku tengok satu satu pics dia
aku tengok apa yang dia post kat wall orang lain 

dan mengejutkan 
ni lah yang sempat aku print screen kan






klik untuk pembesaran

aku rasa budak ni ada masalah mental 
ingatkan aku je yang dia post macam tu
rupanya ramai lagi yang dia post macam tu
aku tak tahu la sapa budak nih
kalau aku jumpa memang aku bagi penumbuk aku nih

sememangnya dia ada masalah mental !!!!!
tak tahu la kot kot ara orang yang menyamar ke apa tah
senang senang aku block terus
yang ni jenis yang menyalah gunakan teknologi yang ada

post signature

14 pengomen:

darkbatman said...

hhaaa..mcm ne la jdnye biler disalahgunakan..menakutkan..

ctpayong said...

biarkan saja org macam tuh. satu hari bila kena buku dgn ruas..baru kita pakat ketawakan ramai2.

or else awak boleh buat "report abuse"..

bungakuning . said...

darkman : itu lah , psiko betul budak nih .
ctpayong : dah block dah budak nih , malas nak melayan orang macam tuh .

melle. said...

dia sakit jiwa. report polis je.

bungakuning . said...

melle : memang pun , geram betul la , kalau dah lebih2 nih nak report jugak .

GaDis CoMeL said...

serius ada org tulis cmtu? scary btl lah

Shino said...

krg hjr gile bdk 2...x penah gi skolah agknye...

bungakuning . said...

gadis comel : betul , budak tu psiko la i rasa . geram i nak cili2 mulut dia .

shino : itu lah , kurang ajar kan . rasa macam nak cili2 aje .

Suey Al zahra said...

takutnya manusia cam gini...

bungakuning . said...

suey : berhati hati sket,fesbuk kekadang ada gak yg maniac mcm tuh . immature!

F33Z~Hafizah~cucuatokaji said...

waaa..memang ramai yg menyalahgunekan fb ni...saye pon penah kene..siap gune my name "feez" tu lagi pastu komen2 lucah2 kat wall org lain..gileee laa...abes my name..seb baik member2 semua dapat detect budak gile menyamar n block terus org gile camtu....bahaye ...

Kenzo@MrConteng said...

cuba klik balik kat link AMIRUL ASHRAF tu, dia dah tuka jantina! jadi perempuan pulak... nama pon lain.... ntah sapa2 ntah... mungkin sebelum ni pon guna pic orang lain..

iliwoot said...

babe, i cuba bkak page die, da tuka jd perempuan pulak. huhu nadia elina. ish nk blog la die ney. tkt btol. wayar tercabut kot. huuhhu

Kamarul Farhan said...

errr..asal bukak page die jadik page lisa suirhani plak..?? ke dia dah tukar..bek post jek muke die kat blog..so nanti boleh kenal mamat saiko camtuh..

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting