Monday, November 8, 2010

AC Mizal jual gelang tipu rupanya .....

Hye semuaaa !


korang ada masuk MLM tak ? 
apa tu MLM ?
MLM ni adalah multi level marketing kalau tak salah aku
MLM ni macam korang masuk dia punya program
pastu korang akan dapat duit free sampai beribu ribu 
dia menggunakan system pyramid
yang tu ke aku faham


aku memang tak minat dan takkan join MLM ni
bagi aku , MLM ni ntah pape lah
orang yang tak berakal atau tak cerdik je yang join


kalau korang fikir secara logik
ada ke orang yang nak bagi duit free sampai beribu ribu kat korang tanpa ada usaha ?
aku memang tak setuju lah kalau ada sesapa yang tanya pendapat aku


okay ,
aku bukan nak cerita apa yang aku tak suka mengenai MLM
atau mengenai keburukan MLM

tadi aku ada bukak OHBulan dengan Zon Artis
biasa lah aku kan suka bergossip gossip nih
hakhak !


dan ada satu entry pasal konspirasi gelang dari AC Mizal
korang tau tak , yang gelang tu sebenarnya harga dia RM78 
tapi si AC Mizal tuh  jual RM1k 
RM1k okay !!!!
what the fish !
dan 
aku baca sampai last last kat belog dia





*klik untuk pembesaran
*sebelah kiri gelang asal , sebelah kanan gelang yang AC jual 
korang banding kan lah sendiri



kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut
korang boleh klik dekat link kat bawah nih






post signature

3 pengomen:

ohujan said...

ye dok mu ni

bungakuning . said...

@ohujan

untuk maklumat lanjut , sila lah klik link yang dekat atas tuh .

Mrs. Asida said...

KETAM MELAYU vs KETAM CINA. banyak bezanya. :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting