Sunday, November 7, 2010

kenapa jadi situasi macam ni ?

Hye semuaaaa !

korang korang
aku aku kan
tengah tengah pening nih
hakhak !
best tak aku tanya macam tuh ?
kalau dalam alam realiti
cisss !
dah lama aku kena penumbuk korang kan
hakhak !


aku betul nih
tengah pening
kenapa shoutmix aku keluar macam kat bawah nih 

...


*klik untuk pembesaran yok !


*aku dah lupa ni shoutmix sesiapa
kepada sesiapa yang rasa dia punya shoutmix
aku mintak izin pinjam tau

(: (:

korang ada penyelesaian tak macam mana
aku nak blogwalking pun susah macam ni


post signature

10 pengomen:

melle. said...

kau buat baru ah senang

sangilapi said...

baru sekejap tadi kena bann....sekarang dah ok.

tadi kena bann ip je,off modem jap tunggu 10 minit dah ok[nasib baik]

tapi memang mengganggu bw :(

dedekconference said...

skejap jer kot lepas tu dah bleh jejak balik...sebab aku dah kena gak...tp lepas tu okay balik..sari dua lerw tunggu tgk...

Shahrizah said...

Saya pun alami masalah yg sama, turn off modem, pass tu turn balik, try tengok camner..

miss nafira(myeryn) said...

alamak..x pnah plak jd cmtu spnjg jd blogger..sory sis..x dpt nk tlg

bungakuning . said...

@melle : buat baru ? aiyak ! hehe , kau tolong buatkan kat aku boleh boleh boleh ?

@sangilapi : ouh , kena off modem ke ? okay , aku buat sekarang!

@dedek :ek ? sekejap je ke ? aku pun nak tengok2 dulu sari dua nih

bungakuning . said...

@sharizah : okay , sekarang dah okay . (: lepas turnoff terus dan aku restart kejap . okay dah .

@miss nafira : alah , dah okay dah kak . akak belog cumillll !

bungakuning . said...

@melle.

testing testing .

Firdani said...

same mcm sy..last2 buat shoutmix..ltak cbox je..huhu

bungakuning . said...

@Firdani

eh ? tak ada apa sebenarnya . cuma kena tunggu dalam sari dua pastu okay balik dah .

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting