Sunday, November 7, 2010

korang ada tak tutorial yang nak cantikkan comment ?

Good Morning semuaaa !

korag tahu tak macam mana nak cantikkan comment box blog nih
contohnya ,
aku nak bezakan kotak comment aku sebagai admin dengan pengomen yang lain
tukar kaler ke
pastu kalau user komen 
aku nak ada reply to comment

paham ke tidak ni ?
ishhhh ...
sesapa yang ada comment dekat aku tau
nanti aku terjah tengok tutorial dalam belog korang


sayang korang !!!

post signature

5 pengomen:

Hanida Lavida Moss said...

blog saye tak cantik, jadi saye tak tahu langsung macam mane. hihiks ;p

melle. said...

haha aku biasa biasa je, maaf tak dapat tolong

bungakuning . said...

@hanida : eleh , tipu lah , padahal beloh dia lah paling cuuuuuumil tau !

@melle: eleh , ko pon same lah , belog ko kan cuuuute bangat ! aku jeles tau tengok belog ko .

Qaseh dalia adelia said...

xtau jugak xdapet nk tolong huhuhu

bungakuning . said...

@Qaseh dalia adelia


tak pe kak Qaseh (:

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting