Sunday, November 7, 2010

Petua hilangkan hitam celah ketiak

Hye awak !

Cuba korang bayangkan
tengah sedap sedap korang tengah layan makan kat kedai mamak
pastu tiba tiba ternampak sorang awek lalu depan mata
awek tu memang cantik
kalau tak cantik takkan korang tengok kan
hakhak
dia pakai baju t shirt yang tak ada lengan takpun baju yang ada lengan sikit
pastu awek tadi nak ler order makanan kan
dia angkat tangan ... dan korang terus tergamam
damn ! ketiak hitam weh !!
terus korang tak ada selera
dan tiba tiba rasa nak termuntah
pernah tak alami situasi macam tuh ?


tak kira lelaki mahupun perempuan
mesti ada jugak korang alami masalah ketiak hitam kan
ada juga yang sesetengah dah memang putih
yang tu kira bersyukur lah kan


so .. kat sini aku nak bagi petua untuk putihkan celah ketiak dan celah yang lagi satu tuh
hakhak
ala .. korang kan besar besar semua
mesti lah paham kan
petua ni mudah aje




korang amik sedikit tepung ubi . tepung ubi ni dekat mana mana pasaraya pun ada 
bancuh seperti bedak sejuk
lepas tu korang tempekkan pada celah ketiak atau celah yang hitam lagi satu tuh
amalkan setiap hari
InsyaAllah , berkesan .
dan pastikan jangan lupa cukur atau cabut bulu ketiak tuh pulak








*takkan korang nak jadi macam perempuan kat atas ni
geli geleman aku tengok
yaks !!!


ps : kita orang perempuan nih , banyak yang kena jaga kan .


post signature

12 pengomen:

apik pehe said...

comey bulu tiok dio..hahaha

Budak Kuat Nanges said...

ah, prnh jd cmni. one girl ni, pakai sleeveless, sekali dia angkat, ada bulu2 + hitam.pakej..tips ni sgt cool

bungakuning . said...

apik pehe : hehehe , geli lah . yaks !

budak kuat nanges : eeee , tak suka ada bulu ketiak . geli geleman .

Lelord said...

adoiii sakit mata tgk gambo tu..leh wat tocang

Amirrah Zawani said...

hahaha!!
gambar taleh blahh.. :P

bungakuning . said...

@lelord : tak sakit mata , tapi nak termuntah . hakhak !

@amirah : hakhak ! memang tak leh belahhh !

Cik Moon said...

hukhuk.... geli plak nengok bulu ketiak tu..huhu

bungakuning . said...

@Cik Moon

hakhak ! geli dan nak termuntah . uweeek !

Aqila Sarah said...

ya Allah . comellnya gambar !

bungakuning . said...

@Aqila Sarah

ya Allah ! the best picture tuh tau ! hakhak!

.::: Princess MOMOY :::. said...

comeynye awex-awex tu. hehe...
MY RECENT POST : Plectranthus rotundifolius (Poiret) Sprengel - APA TU ?

Nica said...

jap nak check ketiak. hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting