Wednesday, November 3, 2010

“IF I HAD RAPUNZEL’S HAIR”

Hye awak !


bayangkan apa aku akan buat kalau aku ada rambut perang magic sepanjang 70 kaki ?
semestinya aku akan duduk kat tingkat teratas sekali kat bangunan KLCC tuh
pastu orang yang datang situ tak payah naik lif
gunakan rambut perang aku yang magic nih
hakhak !

semua orang kalau nak naik guna rambut perang magic aku nih
kena beratur dulu
aku akan angkat sorang sorang
kan senang
dan
terus aje masuk dalam tuh !!

semua kan dah sedia maklum
KLCC kan kalau hujug minggu mesti sesak gila lah
boleh la jimatkan masa korang
hakhak !


kenapa aku pilih KLCC ?
sebab KLCC adalah tumpuan pelancong
kan KLCC ramai pelancong warga asing datang
boleh ler jugak naikkan nama Malaysia ni
nanti mesti nama aku akan tersenarai dalam Best Hair dalam majalas Forbes
hakhak !


pastu kalau aku nak turun dari KLCC
aku nak pegawai pegawai polis iringi aku dan semua pegang rambut aku
ala ala macam pengantik yang pegang veil hapa tuh
yang selalu budak budak pegang tuh
tapi yang ni pegang rambut lah
best kan ?
mesti semua orang tengok aku
kan dah glamer
mana tau kan
aku terjumpa dengan cinta sejati aku
hakhak !




*bayangkan rambut aku macam nih
mesti aku petik jari
ramai je lelaki yang beratur depan aku kan 

T__T perasan !


*aku dengan kekasih hati ku 
sedang berusaha untuk menyelamatkan aku dari anasir anasir luar
hakhak !

T__T perasan lagi !



*dan gambar aku yang real punya
the worst hair!

ish . ish . ish . 



post signature

3 pengomen:

JZ Business World said...

besnya.. jz nak jd yg ptma bgayut pd rambut u naik tgkat ats skali KLCC tuh.. huk huk!!

bungakuning . said...

JZ : boleh je , special lagi i bg dekat JZ . hakhak!

Shahrul Shaharuddin said...

Salam Sarah,
just visit your blog.. and your hair bit 'long" too.. =)

yours
SH

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting