Thursday, December 9, 2010

ALHAMDULLILLAH , demam sudah baik :)

Hye

Semalam aku tak ada kelas , cikgu cikgu semua tak datang lagi .. masih dalam mood cuti lagi agaknya :) . hehe .. so since dah tak ada kelas , we all pakat pakat nak g jalan jalan je lah ke bandar . we all pergi ke Jalan Tar dan Sogo . kitorang pergi dengan tren je , kalau pergi degan kereta , memang semua dah tau lah kan . JAMMED!


dah sampai sana , terus terjah ke sogo :) kat sogo memang lah ada sale tapi kenapa aku rasa tak berbaloi pergi beli dekat sogo .. walaupun sale tapi harga dia tetap mahal weh ! kawan aku yang pernah kerja sogo dulu , dia cakap .. kalau sale dia akan naikkan harga barang barang tuh semua pastu dia akan letak sale .. paham ke tidak nih ? maksudnya , walaupun barang tersebut on sale , tapi lepas tolak darab bahagi semua , harga dia tetap sama dengan harga tak sale .. samaaaaa je kan , walaupun sale tapi mahaaaal jugak !


dah boring boring jalan sana , pergi ke Jalan Tar pulak . kitorang jala jalan samapi ke Masjid Jamek okeh ! bukan calang calang orang tuh jalan jalan sampai sana . jauh tau tak ! petang tuh pulak hujan yang maha lebat ! hujan dalam 2 jam tapi dekat situ dah banjir , .. sampai nak lalu pergi dekat masjid jamek yang tempat jual jual tuh , dalam banjir . pics tak ada lah amik sebab dah kalut kalut kan . hehe . untung lah pakcik dengan makcik yang jual payung dekat tepi2 jalan tuh , lakuuuuu gila okeh ! sampai aku dengan kawan pung beli jugak satu sorang ... 1 payung kecik tuh rm5 .. terus hambik !





masa datang KL ari tuh , aku memang dah demam2 sikit , pastu tambah pulak dengan kena hujan tuh .. memang terus selsema .. masa singgah kat kl sentral , pergi guardian jap beli soluble . satu paket aku beli ! pas balik dan mandi semua , aku telan 2 buji dan tidur . pagi ni , ALHAMDULILLAH :) selsema dah hilang .. dan aku dah sihat sepenuhnya .



pics nanti aku ambik dengan kawan aku .. belum upload lagi . hehe 


post signature

1 pengomen:

mira.una said...

mira skrang hingos masaih mleleh..bile nk baek mcm sys ny ?! xsaba nk sehat ley maen lompat2..:[

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting