Sunday, December 5, 2010

best balik kampung sebab dapat internet lajuuuuuu

Hai ..


pada jam 12:30 am aku sampai di rumah kesayangan .. hukhuk  ... home sweet home :) padahal aku cuti sampai hari selasa ni je , cuti sempena awal muharram kan , so alang alang dapat cuti walaupun selama 4 hari , aku nak balik kampung jugak ! aku balik tumpang rombongan cik kiah eh , bukan lah , rombongan lawatan mak tempat mak aku kerja . alah , lawatan ke DBKL ajeee .. so here i am , dekat RUMAH . hehe .. balik balik terus bukak pc .. best noh .. kat rumah internet lajuuuu gilaaaaa .. nak loading zup zap kejap jek .. nak donlot movie pung tak adalah kejap sangat kang kalau size movie tuh besar .. tapi boleh la .. dalam 2 3 jam dah siap 1 movie .. best best kang ..




* aku ala ala happy macam pic dekat atas lah 
hakhak !



update list dekat rumah :

1.beli mouse
2. beli contact lens
3. beli shower
4. bawak hanger tudung
5. masak trifle
6. akan di update lagi .. hakhak !



ps : alamak , duk rumah asyik makang je .. bila nak diet macam nih ?


post signature

4 pengomen:

twinkle twinkle said...

xpayah la diet hehe ;D

Innanie | Ariffin said...

sumpah~ rumah memang syurga kan!

Nik Evi said...

balik kejap pon xpe kan. asal balik umah jugak ahah

kanakanak said...

best nya balik kg

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting