Wednesday, December 1, 2010

Didie Alias yang ntah pape

Hye korang !



gambar cilok dari CuteCarry . dari Parti Eh!





apa ke hal nya Didie Alias pakai macam tuh ? 
memang ada seakan akan Lady Gaga 
kalau iye pun nak stailo dan berfesyen
jangan lah pilih baju ntah pape nih
lagipun , kak Didie Alias dah kahwin
malu lah sikit kat anak anak
nak jadi role model macam mana kalau mak nye dah pakai macam ni kan
takkan husband dia tak marah kot dia mendedahkan badan dia
kalau tak nak pakai tudung pun, pakai lah yang sopan sikit
aku tengok , yang Lisa Surihani , Yuna etc pun boleh pakai sopan tapi tetap stailo dan berfesyen jugak kan






*tengok , tak adalah sexy sangat kan 

pastu , aku nak tanya lah
siapa la yang design baju ni untuk Didie Alias ? 
baju yang-bukan-baju nih sesuai jadi erk ... pengelap kaki je kot aku rasa




post signature

11 pengomen:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Dear!! Agaknya didie ni teringin nak jadi ala ala Laddy Gaga M'sia kot.. Dia nak jadi Loddy Gugor.. Hikhikhikhik

Ainismaira said...

artis ni dorg xtau istilah seksi tu ape.. dah pakai tededah sane sini pn dorg kate xseksi.. isk3..

Ieda Al-Habsyi said...

takut aku tgk didi tu, dh mcm setan pulak, ekekek!

nora said...

wondering gak sapelah designer dia tu kan?

ShazlinaSaad said...

dia nak tiru lady gaga yg ntah papa tu..mekap pun ntah pape..rambut pun sama..huhuh

.:padie_eyla:. said...

btol! (-_-)'' kenapa dia pakai macam tu?

PinQib said...

seksi makoih.. xingat dunia la tuh..



salam
tengs singgah blog kite
len kali siggah lg



CIKGU SEKARANG GARANG!
Kisah Jiwang. MUST READ!

PinQib said...

salam
tengs singgah blog kite
len kali siggah lg



CIKGU SEKARANG GARANG!
Kisah Jiwang. MUST READ!

Redbloodsnow said...

nk jd freak cam lady gaga ler tuh. inilah die contoh org tua yg x sedar diri dh nak tua...hemprhhh.

klo mak zie ler gitu, dgn tahap keseksian gtu...malu giler weh tgk :(

farah hairuddin said...

apa punya pakaian la didie tu..dah over shgt nek mnympah lak~huhu..

Tomato Gurl's Life said...

seksi la didie alias tue...

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting