Monday, December 13, 2010

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA

Hye !

mood : CONTEST !

aku masuk contest pulak ! rasanya dah lama tak masuk contest weh ! eh , bukan .. banyak yang aku masuk tapiii , tak pernah pung menang . TIPU ! eh bukan lagi , ada aku menang , tapi sekaliii je . kali ni harap-harap menang . aku nak ngorat tuan nye , biar aku dapat markah lebih dan bagi aku menang . boleh gituuu ? hakhak !


so . macam biasa . kalau contest mesti ada syarat syarat nya kan ..


*klik pic untuk ke belog :)


1. mcm biase la. follow la belog ini. kalo tak follow pon takpe. tp tertinggal berita terkini hiburan tersangsi jgn mara! kalo follow, lain kali korg buat contest bole la i follow korg pulaks!

2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA. 
(blogger only)

3. letak banner contest ini di entry anda dan di sidebar berlink kan belog ini.

4. tag kan kengkawan anda juga blogger seramai 3 org. atau 30 org. kah kah kah

5. suda join tinggalkan komen anda pade entry ini supaye senang saye nak g kat belog anda. and tengok anda peace smbil peace balik kat anda!

6. tarikh tutup pade 01 january 2011 okey.

7. hadiah? mystery gift from EZAN IDMA. jengjengjeng


aku buat-cara-malas . copy paste jek !

gambar peace yang menjadi pertaruhan aku adalah ....



jangan main-main ni weh , bukan calang-calang orang boleh buat peace pastu tegak berdiri macam tengah nyanyi lagu Negaraku macam zaman berzaman sekolah dulu :D .. lagi lagi belakang tuu ada kuda tau , bukan calang calang lagi orang boleh buat peace rilek macam tak-ada-apa-apa .. korang tak tau , mana lah tau .. kot kot kuda tuh tiba tiba melompat atas aku dan bagi flying kick dia dan terus lah terbang aku melambung . hakhak ! tengok! kuda tuh gatal weh , dia tenung aku punya bontot! jaga kau kuda , kalau aku menang , aku pergi lagi jenguk kau ! 

aku nak tag :

PEACE !!



post signature

9 pengomen:

ayulunera said...

wah..wahh....rajinnye die..hehe....gud luck ya..cambes je kontes ni..(saye seorang yang pantang tengok kontes)....
heheh

bungakuning . said...

@ayulunera

jum lah join jugaaak :)

anamizu said...

wahh gud luck tau

fatin hanani said...

hehe thnks sayg :D
nt fatin join k :D

Myra Arshad (: said...

gdluck :)

EZAN IDMA said...

TQ JOIN. GOODLUCK :)

NS said...

gudluck sarah! =D

Redbloodsnow said...

rajin adik akak nih join kontest. gud luck dear!

butterflyana said...

good luck! ;)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting