Tuesday, December 14, 2010

dekat JJ dah rasa suasana krismas T__T

Hye !


hari sabtu hari tuu , aku pergi JJ Bukit Raja . dekat dengan UITM Shah Alam . motif utama nya sebab nak nengok Narnia weh , tapi ..... FULL weh ! semalam sebelum tuuu , aku ada try nak booking online , tapi nape tah .. tak jadi lah .. ke aku yang salah buat . sesapa .. yang tau pleaaaase ajaar aku macam mana nak booking online , aku ni dah la buta it .. hakhak ! siyeees , aku memang tak reti nak book online .. aku malas nak beratur panjang panjang nih , kalau dah book tu senang sikit . pergi aje amik tiket dan terus masuk . tak adalah membazirkan masa aku tu duk beratur panjang-yang-tak-kesudahanya .

so .. sebab frust tak dopet nengok narnia , aku masuk JJ .. tengok2 ada sale lah . lagi sekali .. SALE lah !! terus buat muka ala-ala-terkejut-dan-masuk-dan-mencari-cari-baju-ala-ala-dalam-cite-koreaaa .. memang sale gila gila lah , year end sale kan .. 



masa atas ketaaa . senyum lah ko cik sarah . sebab dah terbayang bayang nengok cite narnia .dalam panggung sambil makan popcorn .. alih alih .. FULL ..frust menonggeng weh ..




ni mood tengah frust ni tau ....masuk dekat jj tengok semua hiasan untuk Christmas  .. lagi 2 minggu nak christmas , tapi dah deko deko untuk christmas :) pening tak ayat aku .. huahuah !



incik pakwe sedang pilih pen pen , untuk bekalan nak masuk sekolah balik , masuk darjah satu . hahaha ..


teddy bear yang tengah sale , masa ni aku buat-buat kelip mata dekat incik pakwe .. tapi dia buat-buat tak tahu  .. geram botol aku ! dia tak paham kot , aku nak-nak those teddy bear tuh .. 


T________________T 

apesal dalam pic tuu , aku nampak chubby weh , tak nak sebut gemox .. sebab nanti rasa cam gemox sangaaaaat macam dalam biggest loser tuu .. haha .. korang tau tak , macam mana nak edit dalam photoshop biar pic nampak kurus sket .. tengok pic tuh , badan chubby  , kepala kecik , macam badan aku tak stabil je.. aku cakap dekat incik pakwe .. aku nampak chubby , dia cakap makan la banyak-banyak lagi ..apekah ? adakah aku makan-banyak-yang-teramat ? tapi aku rasa betul jugaaaak , sebab makanan dia aku yang habesssskan . T___T


dengan santa clause jadian . hakhak ! aku tarik tangan dengan topi dia , ingatkan dia masukkan dalam bakul tuuu , rupa rupanya dia sekali dengan bakul tuh weh .. menyamar rupanya ko weh santa ! 



ehem ehem !
dengan topi santa + perot bunceeeeet ! 



ps : aku ada beli few things , tapi enough la dulu .. panjang bebenor nih .. dah la full of pics . nanti aku hapdet next entry eh :)
post signature

2 pengomen:

nora said...

buat-buat kelip mata x jln ek pasni hentak2 kaki lak ngeh3

Redbloodsnow said...

wahh tuh baru suasana xmas kan :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting