Wednesday, December 29, 2010

Selipar LOVE . ala-ala Kawaii gituu :)

Hye !

sebelum balik kampung hari tuu ,
aku ada jalan jalan dekat area seksyen 18 shah alam
pastu dekat kedai my one shop
tak tahu lah korang kenal ke tidak kedai tuu
eh , kedai ni semua murah murah tau !
kalau teddy bear korang beli dekat kedai ni jee ,
murah gila , siyes aku tak tipuu !

eh , melalut pulak
dekat kedai tuu , 
aku rembat selipar


ada love lagii ,
confirm kalau korang pakai
korang akan jumpa soulmate korang
hakhak !



gelap pulak ^_^


kasi terang sikit
abaikan kaki aku yang ntah pape tuu
harga nye aku rasa standard lah
rm9.90
bagi 10 hengget , bakinye 10 sen

selipar ni , aku buat balik kampung
nak pakai dalam rumah jooo !


kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

1 pengomen:

PinQib said...

mesti rasa bulu3 lembut masa pakai tu kan?

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting