Thursday, December 30, 2010

Trip to Taman Pertanian

Hyeee !

cerita ni sebenarnya dah berhabuk pung . dah lama aku pergi ke Taman Pertanian nii .. tapi hari ni baru nak hapdet . aku pergi sana dengan kawan kawan aku , and ofkos lah sekali dengan incik pakwe . kalau tak sapa yg nak drive . kalau aku yg drive , dari pagi sampai petang pun takkan sampai punyaaa . hihi . nak masuk sini just kena bayar rm3 sorang jewww . 


hihi . ni masa on the way nak pergi sana lah
camwhore duluuuuu 




apa kau ingat dekat Mesia ni tak hada salji ..
adooo wehh ..
tapi salji ni special
tak boleh pegang or sentuh
just untuk tengooook je
kat dalam ni 
sejukkk bangat
macam duk dekat US / Korea / Jepun dan seangkatan dengannya lah yang ada 4 musim
kalau cakap tuu , keluar asap tuu
aku pun duk main lah hembus hembus nafas
jakun la kejaaaaap


eh , incik pakwe ni ngade ngade
nak jugak suh tempet pic dia dengan salji
seb baik aku baik hati , tu pun sebab dia yg tukang jadik driver
hurm .. kalau tak malas nak tempek tempek pic dia bagai kat sini


hah ! aku dekat London dengan Sydneyy tuu !!!!
percaya tak percaya tak ?
sila jangan percaya . hakhak !


aku pergi dekat burung ni kan
dia berbunyi
Assalamualaikuuuuuum ..semua orang yang duk keliling kat sangkar burung ni semua gelak 
hihi 
paling tak boleh tahan nyeee
dia gelak HAHAHAHAHA ! 
macam stail orang jahat tuu ..


dekat sini memang luaaaas , tak larat nak jalan jalan weh . dia ada juga bus yg datang amik . ada jugak yg sewa basikal . kalau nak beriadah ni memang tempat ni sesuai bebenor lah nyee . banyak lagi taman yg aku tak jejak . malas weh nak jalan jalan . dah la panas terik . last last aku keluar . tak tahan panas . al maklum lah aku kan keturunan puteri saljuuu . hakhak !


update !
Taman Pertanian ni dekat seksyen 11 shah alam . ada sesetengah orang panggil bukit cerakah . tapi aku google , memang mention taman pertanian . tak kisah la :)
anywat , thanks to enyheartsdiomond sebab mention tentang aku yg lupa bagitau tempat ni dekat mana . dah makin tuaa kang . hihi 

kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

7 pengomen:

ENGLISH TIPS said...

Actually I passed here to thankful for giving support, secondly desire a Happy new year for you, your family and specially our Readers, without them our blog don't make sense. Happy 2011, visit me back and leave a comment, I really appreciate. Carlos from Brazil

enyheartsdiamond said...

taman ney kat mana? tak mention pun :|

enyheartsdiamond said...

taman ney kat mana? tak mention pun :|

bungakuning . said...

@enyheartsdiamond

lupa , dekat shah alam eny . hihi

Bulan said...

wahh..datim.jeles!

Syida Shukor said...

nak pegi sini juga ! :D

enyheartsdiamond said...

tehee! thx babe! nanti nak pergi sana dgn syida shukor :p

btw, selamat tahun baru ;))

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting