Saturday, December 18, 2010

suka suka jee ubah blog !

Hye !

korang ada perasan tak , blog aku ni dah berubah sikit sikit . heee :) okay , first aku dah tukar background , aku tukar yang ala-ala girly sket , hello kitty gituu . tiba-tiba sekarang nih nih , aku macam ketagih dengan hello kitty , yang super CUTE nih .. hari tuu , masa dekat pasar malam , aku ada ternampak stiker hello kitty , aku apeee lagi , beli lah satu .. pastu habis semua tempat aku tempek dengan sticker tuu .. dekat laptop , dekat external hardisk , dekat botol minuman aku , dekat iron pun aku tempek . hakhak ! 

berbalik pada background blog aku niih , sesuai tak dengan aku yang ala-ala gedik nih ? hahaha .. statement nak mintak penampor kan ? 

pastu aku tukar header baru , dekat nama aku SARAH MOHAMAD tuu , aku guna kaler hijooo .. lupa nak bagitahu , header tuu aku design sendiri , guna perkataa DESIGN macam bajeet aku pandai edtiting kan kan kan ? aku letak hello kitty jugak , plus aku tambah dengan pic aku sendiri , yang senyum keras tuu .. 

lagi satu , aku berjaya jugaak buat tab menu , memang aku dah laaaaamaaaa okeh nak buat tab menu , tapi tak ngeeti !! aku mana lah ngeti nak ngedit nya coding moding semua tuuh ! dekat entry ni >>> KLIK ! aku ada mention dekat situ , sapa sapa yang tahu tutorial tab menu nih , tolong bagitahu .. last last kak zie / redbloodsnow  dengan cik mas ada bagi link dekat aku , aku ada belajar dari situ tapi ndak jadi weh ! tapi thanks jugak dekat diorang , sebab susah susah je bagi link tu dekat aku , aku nih la nyeee yang benok , dalam bahasa KL nya lembab .. susah bebenor nak paham nyeee , last last aku belajar tuto dekat maribinablog  . aku bukan ikut sebijik dengan coding yang tuto tu punya , tapi aku edit edit sket coding nya .. dekat 5 jam kot aku duk godek godek coding tuh , dan ALHAMDULLILAH  , berjaya okeh !!! memang rasa puas hati sangat dapat buat sendiri :) tahniah kepada diri sendiri :D

last sekali , aku tambah facebook LIKE button dekat bawah entry nih .. kalau korang suka entry ini , korang boleh lah LIKE . hehehehe :) tapi kalau tak suka pun tak peee , tak paksa pung ! 



gambar budak gedik T__T


kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak suka pun, takpeee T__T

8 pengomen:

aNnE said...

pic kat header comel macam hello kitty jugak..tehehee;)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

wah....dah pandai dah! ok lah tue. itu berkat usaha gigih. kan? kan?

cik bihah said...

hai2.. tuan belog coel cam hello kitty tue.. =)

miss sue said...

cool!! baru pas tukar gak..hahaha.mcm hobi plak

bungakuning . said...

@aNnE

heee , sekarang i ketagih dengan Hello Kitty pulak :)

bungakuning . said...

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::..

itu lah , semua kea berusaha . i tak pandai , tapi belajar slow2 ..

bungakuning . said...

@cik bihah

comel keeee ? tak puung ! :)

bungakuning . said...

@miss sue

baru tukar jugak , pasni i terjah :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting