Tuesday, January 25, 2011

coNteSt kaMi pOsE cuMey


hai ...


contest ni di anjurkan oleh coretan amni
klik je dekat bandar atau dekat coretan amni tersebut

hadiah nya adalah : IPHONE , duit 100 + topup 50
ataupun korang kena pilih either one lah
tapi semesti nya aku nak pilih iphone kan ? 
hihi

okay , dah tengok hadiah 
kita tengok syarat syarat nye dulu 

1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah
2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!
3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..
4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...
5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..


kenapa aku join contest ni : sebab aku rasa gambar aku dengan kengkawan ni adalah yang paling cumil antara semua gambar yang ada DAN nak iphone . aku tak mampu nak beli iphone yang mahal tuu , so tujuan utama aku mengjoinkan diri aku masuk contest ni memang lah nak menang iphone .

gambar yang aku rasa paling cumeyy adalah :


kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

7 pengomen:

N@di@ said...

sarah sayng tq tag nadia :D nnti nadia join nk usha pic dulu hehehhe

Lulu caldina said...

semoga berjaya yer..

Redbloodsnow said...

good luck! :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

gud luck

amny.. said...

thnx join..:D

goodluck yepp...

amni folo blek..

(^_____________^)

Amirrah Zawani said...

gud luck...
eyh biar betul hadiah iphone..
i pun nak join lah.. haha!! :D

Namaku Asumira said...

tengs tag kite hehe..
nt nak godek2 picca dulu yup :D

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting