Monday, January 24, 2011

sila singgah and comment entry i, EH .. tapi u tak comment pun entry i ape kesss ?

hai ...

mesti dalam shoutmix or chatbox korang pernah kan ada blogger tinggal msg cenggitu macam kat tajuk atas tuu
aku tak de cakap kat sape2 pung
cuma satu je nak bagitau

rasa cam diorang terdesak ler pulak kalau ada yang tinggalkan msg cenggitu
terdesak nak suh orang lain comment entry dia tuu

 kalau tukang yang hantar msg cenggitu tuu pung malas nak comment entry orang lain
orang lain pung jadik malas jugak lah nak comment dekat entry dia ye tak ?

paham tak ?
means nye kalau kita nak suh orang lain comment dekat entry kita
kita pung kena lah rajin rajin kan diri comment dekat entry orang lain

ni tak , dekat entry dia asyik2 nak suh orang comment je
dia tu tak pernah pung nak comment dekat entry orang lain

lagipun , kalau entry kita dah berkualiti ,
dan menarik tertarik
memang orang akan comment jugak kan :)

lagi satu , kita comment kena la ikhlas
kalau dah orang tu selalu comment dekat kita
apa salah nye kalau kita comment jugak dekat entry dia kan
comment amik hati pun tak apa lah
biar dia tu rasa di hargai
bukan senang tau nak buat entry
walau pun entry tak berkualiti , tapi it takes effort tau
bukan salah pun nak berbalas balas comment
secara tak langsung , antara kita pun jadik makan rapat kan

ini hanyalah pendapat aku ,
tak ada kena mengena dengan sesapa pung
tapi kalau korang tak puas hati
aku mintak maaf dulu dulu :D

kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

23 pengomen:

Cik Liyana said...

yup...dorang kdang2 mcm terdesak,,,suh baca entry dia n komen tapi yg kita habukkk..xdop..

FarhaNezam said...

hmm btl3.. berbalas2 komen lbh baik dri kita minta org komen entry kita..

bajiku shefi said...

ahakz...sy stuju!!! knalah saling memberi dan menerima:)

aNnE said...

HAHA..tau takpa..selalu gak kena macam ni..huhu

Bulan said...

uit yunk.panas entry nie.cm goreng pisang panas je.ehee
lain org lain ragam yunk.huhu

sarah mohamad said...

@Cik Liyana

hurm . itu lah . kalau sama2 comment lain lah kan . kira sama2 menghargai jugak la kan :)

sarah mohamad said...

@FarhaNezam

betul . saya setuju :)

sarah mohamad said...

@bajiku shefi

that's rite! give and take . fair :)

sarah mohamad said...

@aNnE

memang pun . ramai yg cenggini :) cam pentingkan diri pun hada kan . selalu nak orang comment dekat entry dia , tapi dia tak pernah pung nak commnent dekat kita balik .

sarah mohamad said...

@Bulan

hihi . tak panas punk yunk . just my opinion sajok .

Pinky Pixie said...

sy pun agak xsuke org cmni. da la xpndang entry kita. tinggak jejak kat kotak suruh komen entry dia plak. ewahhh? hihi.

sarah mohamad said...

@Pinky Pixie

itu lah . memang geram dgn orang cenggini . dekat entry dia nak pulak suh comment .

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau entri menarik org confirm la komen tp kalau bosan just silent reader jer la..

Heidi Shafiq said...

sbb tu aku buang shoutbox..

Anitadahahs said...

ye!
sangat-sangat setuju.
bila kita asyik komen dia aje. tp die tak pernah balas jejak langsung, lelama rasa macam malas.haha. ke daku tak ikhlas nih. kui3

sarah mohamad said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

iye lah , tapi kan tak pernah comment langsung pun kan :)

sarah mohamad said...

@Heidi Shafiq

nampak nye aku pun kena buag jugak la shoutbox . hihi

sarah mohamad said...

@Anitadahahs

itu lah . kita ikhlas comment dia, tapi dia je yg tak pernah hargai kita kan :)

Amirrah Zawani said...

haha!! setuju sgt,,
jumpa org camtu terus i malas nak layan..
desperate sgt kot.. mcm2.. haha :D

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & BW..

mehla jenguk belog ai..

salam kenal! (^_^)

sarah mohamad said...

@Amirrah Zawani

kan ? nampak cam desperate je nak suh orang comment entry dia .

sarah mohamad said...

@:: noremy anak rahmat ::

okay :)

Redbloodsnow said...

mcm zie kan dear. if zie berblog walking kan. sure nya TAK DA makna if TAK tinggalkan komen taw. harus tinggal ^_- winkss

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting