Wednesday, January 19, 2011

MULAKAN HARI ANDA DENGAN SENYUMAN ^_^

Hai ..

sekarang jan 7:51 
time orang tengah bersesak sesak nak pergi kerja
ataupun korang dah sampai dekat ofis ?
ataupun tengah breakfast ?
atau yang student tengah siap siap nak g kelas  ..

haku ?
baru nak g breakfast dan g kelas
breakfast aku makan dekat DM je
DM = dewan makan
free sajooo ..
hihi


mulakan hari anda dengan senyuman :)

semoga hari ini lebih baik dari hari semalam 

kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

10 pengomen:

Anitadahahs said...

kalau pagi-pagi dah tak senyum alamatnya sampai ke petang berangin. huhu

Redbloodsnow said...

yeah tol tuh. nih yg kak zie tgh senyum² kambeng nih..hehehehe. selamat pagi cayunk!

velasrizal said...

senyum itu sedekah kan..

Jersi Baru Selangor 2011 Dan Senarai Pemain Selangor 2011 (Bolasepak)

bungakuning . said...

@Anitadahahs

hihi . tu tengah mood pompuan ler tuu :)

bungakuning . said...

@Redbloodsnow

selamat petang sis zie . happy working ea . :)

bungakuning . said...

@velasrizal

sedekah dan pemanis muka . :)

lassiegewdix said...

heyyy .
tapi lassie tengok malam .
mcm mane ? tsk

♥ Princess ♥ said...

hehehe..betul2..w/pun dah mcm kerang busuk dah tp nk juga senyum...=)

bungakuning . said...

@lassiegewdix

tengok malam lagi best . hihi :)

bungakuning . said...

@♥ Princess ♥

betul tu :) kan senyum pemanis muka .

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting