Sunday, January 16, 2011

setelah sekian lama menyepi , baru dia muncul semula . harap harap yang ni dapat jadik be yang baru . ^_^

hai ...

setelah sekian lama nuffnang ads tak menari nari , tak muncul dekat blog aku nih , hari ni (macam dalam sejarah ler pulekk ) dia muncul .. tu pun kena refresh ah , kalau tak , haram nak muncul dengan sendiri .

dah la buffered earnings dah tinggal seciput , pasni aku rasa dah tak de BE yang nak melekat dekat blog aku ni ..

ni sebab nye nuffnang merajuk lagi kot pasai nye haku tak update hari tuu .. mujur hari ni nuffnang ads ni keluar yang baru , yang ni tak pernah dopet lagi . harap harap yang ni dapat jadi be .. hihi


Friso Flaunt It!
harap harap yang ni jadik BE ..
hihi ...
yang ni muncul dekat sidebar


yang ni muncul dekat antara post tuu 


kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

3 pengomen:

Robot | Sakti said...

gua pun tak pernah dapat BE.

hohohoho

bungakuning . said...

@Robot | Sakti

tipu ah!
takkan tak pernah dapat be .
blog awk kan femes .
teeheee :)

Shafie said...

slmt bernuffnang..hehe :P

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting