Monday, January 3, 2011

Stylish Blogger Award from Cik Yana Official Blogspot

Hye !

dah lama aku tak dapat award nii 
sedih kan , tapi thanks to ....

.... Cik Yana

sebab sudi bagi award ni dekat aku
sayang lah cik yana :)

tertanya tanya pulak stylish ke aku nih ?
stylish kot . hakhak !


okay , aku nak jawab soalan soalan dulu okeh !

1-Thanks to the sender of the award and linked this entry to the sender.

Thanks to Cik Yana sebab bagi award ni dekat aku . sangat terharu nii . sebab dah lama sangat aku tak dopet award ni . 


2 - Share 8 facts about yourself.

8 facts about myself eh ..

1. aku anak sulung dari 4 beradik . dan aku garang okeh dengan adik adik aku !

2. aku suka makan . sebab tu aku semakin makin gemok sekarang . hihi

3. single but not available .

4. sekarang sedang sambung study dekat shah alam .

5. tahun ni - 2011 aku berumur 23 tahun :) 

6. aku tak suka kucing , tapi aku bukan benci kucing . means nye aku tak suka sentuh kucing dan aku tak suka kucing duk menenyeh nenyeh dengan aku . 

7. sangat gila dengan wedges !! tak boleh nampak yg cantik , terus nak beli . tapi kalau tengok purse , kosong . tak jadi beli . hihi

8. antibodi aku lemah . selalu kena demam selsema tuu . hukhuk . tak sukaaa ! sebab nanti hidung aku merah merah . orang akan ingat aku tengah korek hidung .


3 -Give this award to the others blogger who deserve it.


aku nak bagi award ni pada :






kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

5 pengomen:

Random-Apples said...

haha..boleh lah dpt award..hehe..thx sarah!! wuuu...jarang dapat award camnih! :p

athirah said...

cik yana pun tag trex gak award ni.. kira dh bt la ye?

salam bkenalan :)

bungakuning . said...

@athirah

okay , kira dah buat la tuu . hihi
salam perkenalan trex :)

bungakuning . said...

@Random-Apples

sila buat tau .
salam perkenalan :)

b a m b a m ' s said...

thnak uuuuu kamu! hehehhe..

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting