Friday, February 18, 2011

aku baru beli tudung ropol berbunga2 . pelik pun ada , tapi stailo lah !!

hai ..

hari tuu  aku dengan kawan aku si fatin ni jalan2 dekat masjid india . situ memang femes ah kan dengan segala perlbagai jenis tudung . dari yg biasa sampai lah ke tudung yg pelik2 semua kan .

aku kalau gi sana , memang rambang mata lah gak nak beli . sebab semua aku rasa cantek . hari tu banyak jugak tudung design baru yang aku memborong .

dah lama dah tak shopping sakan . hari tuh memang bershopping ler aku . 2 hari cuti , 2 hari berturut turut jugak aku keluar mengshoppingkan diri aku ni

baju 2 helai aku beli dekat times squara .
shawl aku beli 2 helai , inner 2 , tudung awning aku beli dekat masjid india .
sandal satu aku beli dekat sungai weng .

yang nak di jadikan cerita pasal aku beli sandal tuu , time aku keluar tu aku pakai wedges aku . wedges kan tinggi , aku ingat aku boleh tahan dengan kelenguhan kaki aku tuu .

dah sampai dekat sungai weng memang kaki aku rasa cam nak tarik2 je . memang tak larat sungguh aku nak angkat kaki . dah lenguh sangat2 dah . tu pasal aku beli jugak sandal .

dah la aku beli sandal yang macam orang2 mengandung tu pakai . tapi siyes ! selesa weh ! terus aku boleh berlari lari . heheeee

tapi yang paling aku suka . shawl ni lah .



ada ropol2 
aku lupa pulak nak amik shawl penuh ni

ops ! dalam gambar atas nampak sangat aku makin gemoooox !
makin tembah ah muka aku . 
rasa nak tumbuk2 je pipi tuu



belakang tu terletak bunga ros 
ni aku pakai gitu2 je
tak pakai elok2 lagi 
pakai g kelas cikai2 je lah
kalau pakai g jelan baru havoc belit2 sikit
hihi



sila LIKE kalau suka

5 pengomen:

Bulan said...

tang bunga ros kt belakang tue cun.
tp try pakai letak tepi. asenye lg cun kot.ehee

:: noremy bte rahmat :: said...

cantik...

sarah mohamad said...

@Bulan

setuju tu . kalau keluar jenjalan maybe pakai belah tepi . baru cun kan yunk . teehee

sarah mohamad said...

@:: noremy bte rahmat ::

trimas :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

jenjalan nak melawa tu harus la kan?? kekekeke

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting