Friday, February 18, 2011

SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA




*korang klik banner dekat atas tu untuk join sekaki *


hari tuu mood contest
sekarang mood aku dah bertukar .
sekarang mood sertai segmen bloglist
hihi 

aku dah join bloglist krole punya 
sekarang ni aku nak join bloglist blog yuyu zulaikha

mesti korang kenal kan ?
mustahil korang tak kenal blog yuyu ni

aku selalu nya jadik silent reader je dekat blog yuyu ni
dekat entry dia pun aku rasa aku jarang komen tapi ...
suka tengok dia tempek gambar besau2 dia tuu

sekarang baru terasa nak sertai bloglist yuyu

nak cerita sikit ah pasal blog yuyu ni 

ni pada pendapat peribadi aku lah kan ..
blog yuyu ni kekuatan dia dekat gambar besau dia tu lah kan
kira cam penarik kot aku rasa
aku suka tengok dan aku rasa entry dia pun bagus
lagi satu yuyu ni rajin balas komen orang yang duk mengemon dekat entry dia
bagus !
walaupun komen tu tah pape tapi dia layan kan je
hihi

pastu blgo yuyu ni tak berat pun
aku masuk pun suka hati sebab loading dia cepat je
wapaupun dia tempek gambar besau2 dia tuu
blog dia pun just nice
tak serabut dengan widget ntah pape
dia just letak widget yang memerlukan je

so itu jelah kot aku rasa secara ringkat blog yuyu ni kan








walaupun ni entry untuk yuyu
aku nak letak jugak gambar aku yg besay gedabak ni

nak challenge dengan yuyu mana lagi besau ni . teeeeheee
yuyu . gurau je :)

ps : harap2 dapat la join dalam bloglist yuyu zulaikha ni 


sila LIKE kalau suka

17 pengomen:

Pinky Pixie said...

yuyu pemes.
hehe.
alolor. sweetnya gmbar dia mkn waffle kan.

krole said...

wahhh!!!cutenye dia~ngeee gud luck wak~

Cik Mimie said...

gudluck sarah..^_^
comel je mkn waffle erk?? seb bek x comot.hehe

TAYAR PANCIT said...

hai saye da follow awak,follow saye balik :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-bacaultras-oh-ultrasapalah.html

nur aisya humaira said...

da check list yuyu??da mask kot ni..:)
nak skit waffle..hak2

Jumir said...

Okeh...pasti ikut lepas nih...

Amirrah Zawani said...

ramai yg join.. i tak join pun.. hehe!! busy.. terus lapar waffle tgk gmbar u :)

Novelgurl said...

Salam terjah dri blog YZ =)

sarah mohamad said...

@Pinky Pixie

yuyu memang pemes . teeheee :)

sarah mohamad said...

@krole

cute ? idok pom :) teheee . thanks krole :)

sarah mohamad said...

@Cik Mimie

thanks cik mimie . itu lah . seb baik tak comot ea . teeheee

sarah mohamad said...

@TAYAR PANCIT

thanks follow . insyaAllah nanti saya akan follow balik ye .

sarah mohamad said...

@nur aisya humaira

thanks nur aisya . baru je check tadi . memang yuyu dah update pun . ingat jap g nak buat entry tentang tu :)

sarah mohamad said...

@Jumir

itot jangan tak itot . :)

sarah mohamad said...

@Amirrah Zawani

memang ramai gak la yg join . rugi u tak join . :) jum me belanja makan waffle .

sarah mohamad said...

@Novelgurl

thanks terjah sini . japg kan ku terjah sana kembali .

Taufiq Tiramisu said...

Wa wa wa..sedapnya waffle tuh..
bile nak blanja?
hahaha..
kiddin je ;)

entri terbaru :Kau memang hebat, bila...

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting