Sunday, February 20, 2011

blog aku dah ada dalam bloglist yuyu zulaikha dan krole :)

hai ..

hari tu kan aku ada join contest untuk di masukkan dalam bloglist yuyu zulaikha dan krole kan . kalau korang lupa korang boleh aje klik dekat SINI UNTUK KROLE dan SINI UNTUK YUYU ZULAIKHA .

dan sekarang baru boleh blogwalking . maaf ye tawan2 sepatut nya semalam aku kena blogwalking tapi tak sempat lah . ada kerja sikit . hihi . berbalik pada asal . tadi aku sempat berblogwalking dan memang terbukti blog picisan aku ni ada dalam bloglist diorang .

nak tengoooook tak ? teeeheee


bloglist blog krole


bloglist blog yuyu zulaikha

nampak tak dekat tempat yang aku bulatkan tuu ? takkan tak nampak kot kan . teeehee ..

aku nak ucapkan terima kasih dekat diorang sebab sudi terima letak aku dalam bloglist diorang yang memang femes amos dah kan . thanks sekali lagi .

ps : mood malam ni . kena lebihkan blogwalking dan kena tegur blogger2 yang lain . 

ps : aku tak sempat nak join bloglist tomato kering . tengok2 hari ni dah tutup . sedih woh ! kepada tomato kering . mintak maap sebab tak sempat nak join . sebagai ganti hari2 saya jenguk blog awk ye . teeeheee


sila LIKE kalau suka

10 pengomen:

tomato said...

tak pe laling.. ceq masukkan jugak okay ? :)

♥ Princess ♥ said...

amboi2..syok nmpak..

.::: Princess MOMOY :::. said...

wow...lepas nih pemes la blog u
Korang pernah main game ni?"
Coupon makan-makan untuk korang"

sarah mohamad said...

@tomato

thanks cik tomato kering . auhhh ! terharu siyes !

sarah mohamad said...

@♥ Princess ♥

syok sikit . teeheee :)

sarah mohamad said...

@.::: Princess MOMOY :::.

nda pemes pun . masih lagi blog picisan . teeheee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh tahniah..sis pun dah letak dlm bloglsit sis..sebab darah rajin sokong entri sis.sis letak dlm puteri ..hihi

sarah mohamad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

thanks kak miza . really appreciate it :)

Redbloodsnow said...

eh chop...dah perempuan cute dlmpic yg sarah bulatkan tuh adalah yuyu ker? super cute ah. jelessss..haha! :P

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

ah2. dia lah kak yuyu zulaikha . femes macam akak jugak ni . teehee

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting