Tuesday, February 8, 2011

cuti CNY , ramai betul yg kawin.. to ana : SELAMAT PENGANTIN BARU !

hai ..

cuti CNY hari tu , ramai kawan2 aku yang kahwin . biasa lah . kalau cuti je ... dekat kelantan ni memang sampai 2 hingga 5 tempat tu kadang2 orang kahwin yang aku kena pergi .

jalan pun seharus nua JAM yang amat !!!

kadang2 jeles juge tengok orang yg dah kawin ni kan .. tapi jodoh,maut semua ketentuan yang Allah yang tentukan .

dekat ENTRY INI , aku ada mention kawan aku dari zaman aku sekolah rendah sampai la habis form 5 nak kahwin .. ada lah janggal sikit sebab dah lama tak berjumpa kan . habis form 5 kami dah ke haluan memasing. tapi aku tumpang gembira sebab dia dah jumpa jodohnya .

so .. cuti hari tu .. aku dengan 4 orang lagi kawan aku ke rumah ana . oh ! namanya  ana yang kahwin ni .

ana ni , anak kepada wok sir .. pelakon lawak zaman dulu .. tak tahu lah korang kenal ke tidak .. tapi kalau orang2 tua dekat kelantan tu kenal kot .. tapi ayah nya dah meninggal lama dah ..

memang makan langsat jugak lah nak sampai ke rumah dia . mujur ada kawan aku yang terror sikit . hihi . kalau aku yang bawak , memang takkan jumpa lah tempat nya .




diorang ni lah yang datang amik aku dekat rumah



ni lah pengantin nye ..
muka dia sangat flawless gila tau
kuning di raja .
santek !


duduk atas pelamin .
amik berkat orang kata .. hihi
entah betul entah tidoook 



kawan aku eksaited lebih
kertas tu adalah peta okeh


SELAMAT PENGANTIN BARU ANA
SEMOGA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT

sila LIKE kalau suka

8 pengomen:

Ieda Al-Habsyi said...

uishh kuning diraja cun :)

krole said...

wuahhhh!!!bestnye...msti kenyang mam kat knduri tu ek?by the way suke cara wak pakai shawl tu(tol ke?)kreatif

NARDtheNERD said...

pengantin perempuan cantik..
:))

krole said...

salam wak~krole da bat kontest berminat x???

sarah mohamad said...

@Ieda Al-Habsyi

ah2 . memang cun melecun ! :)

sarah mohamad said...

@krole

sedap makanan dia ! marveles ! tengs suka . malu ler pulak . auww ! hihi

sarah mohamad said...

@NARDtheNERD

ah2 . memang cantek :)

sarah mohamad said...

@krole

berminat !!! nanti akan ku hapdet dan join sekali .

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting