Monday, February 7, 2011

yeah ! 3 jam duk edit untuk cantikkan comment box . akhirnya .. MENJADIK !!

hai ..

fuh ! dari jam 2 hingga kol 5 aku duk edit bahagian komen box tu .

nak suh nampak kiut macam owner nye jugaaak kan . teeheee .

dah berhempas pulas semua bagai macam dekat medan perang , akhirnyaa .. berkat usaha aku jadiik jugak .

memang memerah keringat aku betul ni .

dan kredit untuk MOMMY PINKY . aku guna tuto dari blog comel milik mommy pinky !

nak tengoook tak jadik camne ?

malu lah ..
malu lah
malu lah ...
okay lah ... aku tunjuk ... hihi ..


jadik cenggitu ..
aku ada lah ubah .. tapi skettt sangat .
cuma aku tak suka letak bold .. jadik aku buang je lah bold tuu ..
teeeeheee ..


kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

10 pengomen:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

rajin buat hehe...

=)

aNnE said...

testing2..haha

sitihanisahali said...

penah buat..x jadi :"(

Kancilbiru said...

wahh tahniah...pasni lebih semangat le nak jawab komen..:)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah comment sy tu.. kekekekeke

sarah mohamad said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

hari tu je rajin . hari lain MALAS !
kekeke

sarah mohamad said...

@aNnE

testing2 :)

sarah mohamad said...

@sitihanisahali

try lagik . kena rajin godek2 coding . :)

sarah mohamad said...

@Kancilbiru

hihi . pasni sila lah komen2 lagi :)

sarah mohamad said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

hihi . special sket :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting