Thursday, February 24, 2011

Jum Main Game Milo . lebih sesuai untuk orang yang stress bekerja dekat ofis .

hai .



korang stress dekat office ? tak tahu nak release tension macam mana ? 

mula mula korang minum dulu air milo yang hot .
segarkan badan dulu

dan 




MAIN GAME !!!



****
***
**
*




sambil main boleh menang . wuuuhuuu

TOTAL PRIZES WORTH 40 000 !!!
boleh menang barangan apple . sape yang tak nak kan ??


sila LIKE kalau suka

12 pengomen:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

main game milo.. aduhai walau dpt BE utk iklan ni tp x pula penah clik. kekekeke

Encik Psychopath said...

skrg gak saya maen.

krole said...

wuahhh!!!slalu juga men game ni..ni by the way..bagui wak cara wak promot churp2 ni..ngeee~terbaikkk!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh dpt brg dr apple lak tu..

p/s:apa kata sarah setting wwat pop up window tuk ruang komen ni..mungkin lg mudah utk org komen kot?hihi.pandangan sis je

Hanida Lavida Moss said...

pemalas join contest :p

sarah mohamad said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

try lekit main . teehee . mana tahu leh menang 40k tuu . teehee

sarah mohamad said...

@Encik Psychopath

main main jangan tak main mr erk susah-betl-nak-sebut. teehee . gurau je .

sarah mohamad said...

@krole

teehee . boleh challange ni dgn krole .

sarah mohamad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

akak, saya dah buat macam yg akak suruh . senang sikit orang nak komen kan . teehee

sarah mohamad said...

@Hanida Lavida Moss

jgn malas ! teehee

aibaks said...

hehe.. la ni tak leh nak main lagi.. bos de kat depan tu..

Redbloodsnow said...

ZIE GERAM MAIN NIH TAW. ASYIK PART 2 JE ASYIK TAK LEPAS :(

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting