Monday, February 14, 2011

Mission For Tomorrow : CARI SKIRT LABUH SAMPAI JUMPA

hai ..

aku sekarang kalau tengok orang pakai skirt labuh yang ala ala gipsi gituu , for sure aku akan tengooooook je . maybe sampai orang tuu perasan kot :)

tapi yang heran nya , sampai sekarang pun aku tak jumpa . ada lah yang jual tapi tak hado yang aku betul betul berkenan . yang pelik nya , aku tengok ramai je yang pakai skirt macam aku nak tuu .

korang korang , korang beli dekat mana ? cantik cantik pulakkk tu .

esok cuti . esok jugak aku ingat nak cari skirt tu sampai jumpa . nak jugaaak esok . kena cari jugaaaak !!!!





yang ni aku paling berkenan nyee . 
pastu pakai pulak dengan pashmina ala ala hana tajima .
perrg! stailooo ah aku .

hihihi


sila LIKE kalau suka

16 pengomen:

shazika said...

skrg ramai suka pakai skirt labuh..mau cari jugak 1 nnt

Robot | Sakti said...

wooot woot

hana tajima :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bestnya jd org tinggi.. org pendek tak cantik pakai... huhuhuhu

aLieF si Muncung ManiS said...

waahh..sakan nampak..haha..ramai gak alief tgok kawan2 pmpuan alief pakai skirt mcm ni..not bad la...hye awak,kalau awk sudi,awk dtg blog alief..alief tunggu..kalau awk rasa blog alief best dan boleh pergi jauh mcm blog awk,awk follow la blog alief..tapi,kalau awk rasa blog alief tak best,jgnpaksa diri follow taw..alief nak awk follow atas sebab sukakan blog alief..huhu..thanx awk..selamat berkawan..

ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"CARA-CARA HARDCORE NAK PROPOSE OR PIKAT HATI ORANG YG KITA SUKA""

tomato said...

waa~sukak jugak.. tapi x sempat nak carik lgi..huu

Mak Su said...

alaaa.... maksu adalah sgt huduh di dalam skirt gipsi, huhuhu

sarah mohamad said...

@shazika

teehee :) cari2 sampai jumpa . T__T

sarah mohamad said...

@Robot | Sakti

hana tajima's klon . hehe

sarah mohamad said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

ada lah . me dah penah jumpa skirt panjang tapi untuk orang pendek cenggitu . santek jugaak .

sarah mohamad said...

@aLieF si Muncung ManiS

okay . me memang semua follow . tak ada limit apa2 pun . hihi

nurulfaridah said...

Yg pink 2 cantik ^_^

sarah mohamad said...

@nurulfaridah

yg tu santek ! berkenan jugak .:D

amiey lee said...

heee nak cri gak skirt labuh ni..dek dh jmpa ke

sarah mohamad said...

@amiey lee

dah jumpa tapi tak berapa nak berkenan sangat la . :(

FiZ said...

sukeee pkai skirt....hehe...tp tu la..sush nk jmpa yg kita sndri bekenan kan..bila tgk org pkai...cntik je...

syeera said...

Assalamualaikum,

kalau nak tengok2 skirt, boleh jugak singgah dekat blog saya

http://raspberrymerah.blogspot.com/

:)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting