Monday, February 14, 2011

aku sambut valentine . so what ??

hai ..

huh . baru ada internet ni dekat asrama . jenuh duk tunggu tenet ni . ingatkan letop aku yang rusaaak . hihi

hari ni hari isnin . hari valentine . aku sambut . jangan heran okeh ! tapi aku sambut dengan tawan2 jeee . bukan dengan pakwe makwe semua tu . haha .. bukan sambut pun , just hangout dengan kawan2 je ..

weekend semalam tu , memang sabtu dengan ahad tu pack betul aktiviti aku . memang letttih gila . nanti aku akan betul2 update .


saja nak tempek gambar besau2

nanti aku akan buat tutorial photoshop untuk gambar jadik flawless :)
kalau rajin lah .... hihi

sila LIKE kalau suka

10 pengomen:

aibaks said...

wa.. leh gak klu nak wat tutorial ps flawless tu.. nti roger aibaks leh? nak blaja wat gak..

NARDtheNERD said...

eheee,,
baru nak tanya pakai BB cream ke?
hehe.

She's retarded said...

buat la tutorial!
ngee

Ifah Ibrahim said...

sbb pe kita x bley smbut valentine... sbb hari valentine tu hari islam dijatuhkan. sbb tu dia diharamkan..tak kisah la dgn siapa kita smbut tapi seolah kita bergembira pulak dengan kejatuhan islam kan.. just utk share ..chill =)) just kurg bersetuju dgn tajuk entry...

sarah mohamad said...

@aibaks

boleeeeh aje :) tapi me bukan pandaiii pun .

sarah mohamad said...

@NARDtheNERD

alah . tipuu je tuu . memang nampak dah kat situ EDIT nye gambar . teeheee

sarah mohamad said...

@She's retarded

okay . nanti nak buat eh :)

krole said...

wuahhh!!!tajuk mmg suspen~ngeee

sarah mohamad said...

@krole

biasa ler . tajuk tak ada kena mengena dengan entry . teeheee

sarah mohamad said...

@Ifah Ibrahim

okay . chill . kalau saya cakap tak semestinya saya sambut kan . teehee :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting