Thursday, February 10, 2011

teringin nak photoshoot bagai semua tu kan .. tapi .....................

.................................... ADA KE YANG NAK AMIK AKU JADIK MODEL ?

aku dah lah tak lawa , hudoh pun ada la sikit . erm ... nampak nye tak layak kot ?

kadang2 jeles ah tengok orang shoot gambar cantik cantik , aku just tengoook je lah . sob3 ..

nanti aku beli dslr .. ( xtau bila ) aku nak amik gambar aku banyak2 .

sila LIKE kalau suka

20 pengomen:

Cik Liyana said...

sabarlah...nty bila dah kahwin shoot banyak2 tau...ala takpon shoot jek dengan kawan2...buat photoshoot sendiri..tak semstinya kena cantikk baru boleh buat photoshot..yg pnting teknik

Fairuz bt. Mahamod said...

jangan lah down. kita sndiri sbnrnya yg kena yakin dgn diri. even pic ta cntik pon ta pe. yg penting di mata kita, gmbr tu nmpk cntik. :)

.:padie_eyla:. said...

hahah. semua orang lawa la. =p

aNnE said...

nak join jugak kalo ada photoshoot..haha

Amirrah Zawani said...

jgn la sedih2..
mana taw esok lusa ada org ajak photoshoot :)

Redbloodsnow said...

HEHE....ZIE PUN TERINGIN GAK TAW DEAR
ADE OFFER. TP DILLAH TAK BAGI :(

soffea said...

saye pon same. teringin jugak. tapi sy comot. ade ke yg sudi. ape kate nti awk beli DSLR tu, awk amek picture sy banyak eh? ok? settttt~ hehehe

hans said...

heheheheh
saya pun bercita2 yang sama
tapi bila camera ada depan mata saya tiba2 rasa malas nak suruh orang amik gambo saya
hehhehe

Jom Ramai - Ramai Join 'Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda'

Ieqa Swetluv said...

dun wori boleh je shooting sndri2 pakat ngan kawan2 wat kat pantai ke taman ke, sekurang2nya dapat puaskan hati sendri ngee

darkbatman said...

chayok2.. beli jgn x beli.

sarah mohamad said...

@Cik Liyana

setuju ! kena ada teknik betul kan . tapi sedih jugaak . takde orang nak ajak me puuuun . sob3

sarah mohamad said...

@Fairuz bt. Mahamod

herm :) setuju lah jugaaak . teeheee

sarah mohamad said...

@.:padie_eyla:.

padie pun lawa kan :)

sarah mohamad said...

@aNnE

jum . nanti kita shoot sama2 nak ?

sarah mohamad said...

@Amirrah Zawani

sapa la nak ajakkkk kan ?

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

lah ... boleh je wat shoot part time kak zie :)

sarah mohamad said...

@soffea

tunggu ada duit ah nanti beli . teehee :)

sarah mohamad said...

@hans

hihi . saya depan camera jadik keras kaku gituu .

sarah mohamad said...

@Ieqa Swetluv

betul ika . nanti kita shoot sama2 nak ?

sarah mohamad said...

@darkbatman

nak beli . duit je yang taknak bagi lagi . kikiki

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting