Monday, March 21, 2011

aku ada menang GIVEAWAY dari blog cikali ! tak sangka aku yg menang. yeay!

assalamualaikum korang semua ... <<< mood baik sebab pepagi lagi bukak blog pastu dapat comment dari blog cikali , dia ada mention aku menang giveaway untuk blog dia.

aku pun tak tahu ada giveaway dekat blog dia. dah dia ada mention aku yang memang kan, terus aku pergi terjah dekat blog dia tuu 


tu dia ...

sebenarnya gambar dekat followers dia tuu memang aku dah .. tapi tu gambar lama .. masa aku zaman tak bertudung .. thanks to cikali jugak sebab dia yang kata tak jumpa link aku dekat situu ..


terus aku pergi setting bagai dan aku link kan dengan blogger . so gambar aku pun dah update dan yang penting gambar aku yg dah bertudung tuu .. 


macam dekat yang aku dah petakkan tuu .. tu adalah gambar aku yg latest <<< perlu ke nak bagitahu ? hihi ... 

berbalik pada cerita aku menang giveaway tuu , cikali ada mintak butir butir diri aku .. aku pun dah bagitahu butiran diri aku dekat bahagian comment tuu 

anyway , thanks eh cikali .

ps : kepada semua, aku mintak maaf sebab minggu ni aku tak sempat nak blogwalking ke blog korang semua .. aku busy yang amat sekarang . huh! letih nya rasa nak peram tidur je sekarang ni. dengan aku yang nak pindah ke rumah sewa

plus lagi, minggu kelas aku dari jam 8 pagi ke 5 petang fix . kursus CCNA. ape tah, tapi harap2 aku dapat belajar dengan jayanya lah ye. hihih

sila LIKE kalau suka

6 pengomen:

Sharinginfoz said...

tahniah

mykhalis said...

wahh..tahniah2..semoga terus bertudung ekk

latest entry di blog khalis : tutorial wat link dalam komen camni..cam yg korang baca nie

Bulan said...

tahniah no.ehee
share2 sket hadiah tue.ehee

nur aisya humaira said...

assalam sarah..
aisya baru pulang ni..:)
waa,syoknye dpt hadiah..:)

mahfudzah said...

congratteeee!!!:)

tiefazatie said...

wah!rezeki awk la tue!tahniah!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting