Saturday, March 19, 2011

sapa2 yg tegur aku dekat shoutbox, kalau aku tak tegur tuu.. jangan marah eh ^_^

aku tahu, ada sesetengah korang yang tegur aku dekat shoutbox aku dekat belah kanan tuu .. 

aku mintak maaf dulu dulu dekat korang kalau aku tak tegur balik korang yang send msg dekat shoutbox tuu .. sebab nya shoutbox dekat aku punya ni kena block !

better korang tegur aku dekat comment dekat mana2 entry aku, baru aku perasan tau . hiks !


dekat shoutbox aku tuu akan keluar macam dekat pic atas tu . tensen seh kalau ada yang block block bagai nih !

dekat hostel aku ni, banyak jugak yang diorang blog termasuk YOUTUBE . tak dopet la aku nak dengar lagu lagu korean ^__^

okeh ! kalau aku tak reply , jangan marah aku yok. kalau nak tegur , tegur lah dekat comment :) aku tak kisah pun kalau korang comment yang tak berkenaan dengan entry. hiks .

sila LIKE kalau suka

6 pengomen:

Lilyel said...

Hi,

I am doing a survey about blogging for my project paper. So, if you don’t mind, please fill my questionnaire.

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Thank you.

regards,
Lily

sugar2 kapas strawberry said...

ohh kalau sy mmg jns tak bls shoutbox.sy suke komen blog.hehe

mykhalis said...

khalis suka komen kat blog je..hehe3

latest entry di blog khalis : memburu ikan paus guna tangan

Farah Ahmad said...

tak marah pun... ;)

buzzy said...

oo gitu

CiKaLi said...

err.. awak nie cik sarah kan ? mntk tlg bukak nie jap.. ade problm skit ar.. huhu..

http://cikali.blogspot.com/2011/03/perhatian-mencari-cik-sarah-dan-cik.html

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting