Saturday, March 19, 2011

godek godek blog dan ORANGE itu adalah garang! plus header ada status twitter . yeay!

okay,

hari ni hari weekend aka hari minggu , korang tak hado nak g mana2 ke ? aku ? .. duk dalam hostel je .. boring gila ! 

lagipun tak ada orang nak ajak aku keluar, sedih tak ? T_____T . rasa nak hantuk hantuk kepala je sebab terlampau boring tahap melampau nih

dah alang alang boring melampau ni , dan plus aku pun tak hado kereja nak di buat nya , aku pun duk ler godek godek blog


aku teringin nak buat header yg ada status twitter . huh ! ingatkan mudah ajoo nak buat nya .. ngupa nyaa susah azab apa tah . sakit sakit kepala aku tengok kan pelbagai jenis tuto yg ada ajar buat header ada status twitter ni

aku pun bukan nya reti sangat nak design header cantik cantik kiut kiut miut macam korang , aku tak kreatif ^__^ 

header tu pun aku rasa tak adalah cantik mana pung, buat sehabis simple aje  maybe maybe aku je kot buat header yang tak cantik gila nih ... uwwwuuu .

btw , korang perasan tak header aku tuh , yang ada status twitter tu .. supposed tu kena ada bubble ke, awan ke kan .. status tuu sepatut ny ada dekat dalam tuu lah .. ahaa .. yang aku dah bulatkan tuu .. 

korang perasan tak, status aku tu aku telanjangkan .. haha .. aku dah try buat tapi tak jadiiiiikkkk ! geram betul .. alih alih aku malas nak letak. biarkan kosong cenggitu sajoo

lupa nak bagitahu, header yg ada status twitter tu aku belajar dengan blog ni >>> GULAI TEMPOYAK IKAN PATIN . blog ni kepunyaan seorang jejaka yang hensem .. nasib baik aku dah bf, kalau tak dah lama aku kapel dengan dia. hihi ntah ntah dia dah ada gf , aku je yang berangan lebih .... dah la baik, tiap2 kali aku tanya dekat twitter, dia akan jawab dengan baik baik ..

kalau nak tengok tuto header ada status twitter ni .. just klik je yok.

buat header yang ada status twitter ni, kena banyak usaha .. jangan mudah putus asa .. padahal aku dah putus asa dah puun masa status aku tak masuk dalam speech box .. eh lupa, awan ke bubble tu namanya speech box okeh .

pastu kena try and error lah .. kalau tak jadik banyak bertanya .. macam aku nih haa .. sikit sikit tanya muez tuu .. 

kalau nak follow twitter muez tuu , klik sini >>> TWITTER MUEZ YG HENSEM LAGI SASA ! hihihih ...

eh, okay tak blog wajah baruuuu ni ?

sila LIKE kalau suka

9 pengomen:

Yiedpozi said...

Cantik header...

Duit Online said...

Singgah blog ni.. Jom singgah sini pulak...

http://jom-janaduit.blogspot.com/


New Post ► Siapa Mahu Header Percuma?

krole said...

wuahh!!!menarik wak...tp krole kureng skit ngan twit ni~ahaks

sarah mohamad said...

@Yiedpozi

tengs yiedpozi :)

nuralynZAKREE said...

nice sis :)

Amirrah Zawani said...

tahniah berjaya buat.. i penah google juga tuto status twitter ni.. dpt kat blog tu lah.. tp smpai skrg tak buat2 lagi.. malas + takda masa.. :D

sugar2 kapas strawberry said...

nti free nk try buat gak..sbb tgk blog cik epal macam best je ad bnda tu

Pejuang kesenian Extreme said...

Nasib baik dah ada bf ye....
Ni kalau bf baca entri mesti majok..haha

aTy _faRed~ said...

cantik.!! duLu pernah cuber..tapi memang complicated..!! malas nak buat.huhu

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting