Friday, March 18, 2011

RANDOM GIVEAWAY PART 2 by Nisa Menaip

aku join giveaway ni dari blogger comel kiut miut  <<< klik kalau nak tahu .hikhik


*klik untuk ke blog nisa comel kecik molek ni*

nisa ni tak mintak di follow pun, tapi aku sebenarnya dah lama follow dia . 

hadiah untuk giveaway ni adalah pasmina . Yeay! boleh menambahkan koleksi pashmina aku .. eh eh aku rasa aku tak hadoo pashmina pun. kesian tak ? hihi

lagi satu, givaway ni just simple mimple je, tak perlu follow dan tak perlu nak tag kepada sesapa pun. senang je kan. so korang mari lah kita pakat pakat mengjoinkan diri semua.

kalau ramai yg join giveaway ni, katanya Nisa comel ni ada surprise . suka tak suka tak ? takkan tak suka surprise kooot kan. jadi jadi , cepat cepat join meh meh join.

sila LIKE kalau suka

27 pengomen:

SofieyAzwa said...

Pashmina free! macam best

Nisa Menaip said...

thanksss join :)

Cik Yana said...

Gud Luck untuk GA ni :)

mykhalis said...

GA nie ape ek?slalu terbaca pasal GA nie

Azza Firza said...

tahniah :)

krole said...

wuahhh!!!gud luck awak~hihihi...sowie ek..thanks sal slalu mai blog krole..krole pasan wak slalu mai n rajin komen2..hargai sgt~

Amirrah Zawani said...

nampak ramai yg join ni.. gud luck yeaaa :)

niesz said...

gud luck awak :) best2!ape la kot surprise tu kan..

Redbloodsnow said...

a'ah ar. di mmg kiut :) btw, good luck, cyunk :)

akU GaDis said...

gud luck dear =)

PinQib said...

good luck demoo

Firdaus Kasim said...

gud luck awk.. saya nk join leh x?

Tips Menghilangkan Rasa Takut Tengok Cerita Hantu

nuralynZAKREE said...

i wish u gudluck dear :)

sarah mohamad said...

@SofieyAzwa

best best ! hihi. ntahkan dapat ntahkan tidak soph :)

sarah mohamad said...

@Nisa Menaip

harap2 dapat menang tak nisa? hihi

sarah mohamad said...

@Cik Yana

tengs cik yana :)

sarah mohamad said...

@mykhalis

Ga = giveaway. jom join, mana tahu ada rezeki. hihi

sarah mohamad said...

@Azza Firza

tahniah?

sarah mohamad said...

@krole

thanks krole . really appreciate jugak .

sarah mohamad said...

@Amirrah Zawani

ramai gak yg join. ntah ler dapat ke tidok kan. hihi

sarah mohamad said...

@niesz

ahha :) ntah ler kan. hihi

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

nisa yg kiut :) tengs akak zie .

sarah mohamad said...

@akU GaDis

tengs cik gadis. hihi

sarah mohamad said...

@PinQib

tengs pinqib. :)

sarah mohamad said...

@Firdaus Kasim

boleh aje kalau nak join. jom :)

sarah mohamad said...

@nuralynZAKREE

tengs nuralyn :) wish me luck too :)

tiefazatie said...

ok je dear..nice pe..usaha sendiri kan2..=)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting