Friday, March 18, 2011

berita baik untuk pengguna DIGI !

sapa dekat sini pengguna tegar DIGI ?

korang nak menang IPHONE tak ? bukan sebarang IPHONE tau tapi ni IPHONE 4 !!!!

so, kepada sesapa pengguna tegar DIGI tuu, ni adalah berita baik untuk korang korang semuaa .. yeah !

korang hanya perlu bertukar ke plan atau just upgrade line DIGI korang tu ke iDiGi 138 

apa yang best tentang  iDiGi 138 ni ?

sesapa yang dah ada DIGI, korang just kena upgrade je macam dekat pic bawah ni ye



*kalau tak nampak, klik aje*

banyak kelebihan korang kalau korang upgrade ke  iDiGi 138 



kalau korang baru nak sign up,
korang boleh refer dekat pic bawah ni



*kalau tak nampak, klik aje*

dengan RM88 sebulan korang mempunyai banyak kelebihan tau

kalau korang upgrade or korang sign up dengan iDiGi 138 , korang akan berpeluang untuk memenangi IPHONE 4 !

***********************************



sila LIKE kalau suka

14 pengomen:

tomato said...

promote digi ek..hihi

Bulan said...

cam best je.tp kne bli 1 lg hp la.ehee

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

alorrr celcom le plak ;p
huhu melepas daaa~

sarah mohamad said...

@tomato

promete sikit tomato :)

sarah mohamad said...

@Bulan

hihi. bulan guna line apa yek ?

sarah mohamad said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥

pinky momma guna celcom ye ?

CahayaCintaIlahi said...

wah beshnye nak bertukar la cenggini ambek digi pulak huhu dapat iphone4 kan sarah ;)

sri juju said...

best nye , ras enk beli no digi plak >,<

SofieyAzwa said...

I phone I phone i phone!

Hazmin said...

ala...guna maxis la..
tapi kalau confirm dapat nak gak la tuka..

Redbloodsnow said...

digi sgttt terbaik! dorg patut give royalty kat akak taw. sbb akak kan pengguna setia dorg :P

PinQib said...

im a loyal celcom user

nurulfaridah said...

bestnye! :)

mykhalis said...

khalis tak guna digipun..huuu

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting