Wednesday, March 16, 2011

aku jakun , tak pernah tengok benda peliks gini .

hari tuu, 
dah lama dah ... around 2 hingga 3 minggu lepas

time tu aku dah boring tak hengat dah duk terperap dalam hostel jee

last2 kitaorang nak keluar jenjalan
dan keputusan nya aku dengan kawan ni keluar ke times square

sampai dekat sana, masyaAllah
ramai betul orang
dari bawah dekat monorail tuu, ramai gila nak masuk times square ni

baru je masuk dekat times square, 
tempat yang pertama aku tuju adalah 

sony centre !

hihi, aku suka masuk sini
nak tahu perkembangan gadjet sekarangg

memula try camera dia
yang dslr

perghh !
kalau aku ada duit, memang aku borong semua yg best dekat situ

tapi yang paling best adalah ni 


pc yang semi touch screen
boleh guna jugak sebagai pc biasa
tapi yg best boleh jugak guna touch screen

wohhoo !
aku kan jakun sikit
tak pernah tengok menda alah peliks cenggini


yang ni specs dia

see the price !
mana nak cekau duit banyakkkk tuh 

specs dia dah okay dah 

boleh try pun jadik dah la
nak beli tak mampu
*uwwwwuuu*


ni kawan aku pulak yang guna
sebelah tu pc gak
cuma dia full touch screen
tak best 
susah nak jaga kalau full touch screen ni kan

bila lah dapat ni kan ? ke kena kahwin dengan anak datuk dulu ? 
haha :)

sila LIKE kalau suka

16 pengomen:

ztie said...

pernah tgk pc ni.. tp macam kadang2 tak responsive bila nak guna. lebih prefer guna mouse.. takut roooosaaakkkkk... mana nak cekau duit beli baru??? hehe

Zura said...

waaahh..4k harge nye..

Alinkiwi said...

jom kawen datuk...hahaha..anak datuk belum tentu kaya...;p

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ahahahaha x pe jakun skli skala..x yah kawin ngan datok yang..insyaAllah leh dpt tu..akak doakan =)

ielamorry.om said...

eh, mcm best je touchscreen pc tu @_@

sony eh? rasa nak beli pulak~~~

Redbloodsnow said...

hahaha...kalau akak pun KEJAKUNAN gak..kehkehkeh

CahayaCintaIlahi said...

wah mcm2 teknologi ek
sy pn bru taw hehe
da lame tak g times square

Qu NazRyn said...

cantek n power..hrga pn cantek n power gak..haha sy cume dpt repair bnda alah tu...xmampu milik lagi.. kui3

sarah mohamad said...

@ztie

ah2. betul jugak tapi yg ni sebagai pc biasa pun boleh.

sarah mohamad said...

@Zura

maaaahaaaaal. *sobs

sarah mohamad said...

@Alinkiwi

hihi. ah2, kawin datuk terus baru okeh !

sarah mohamad said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥

InsyaAllah, tengs akak :)

sarah mohamad said...

@ielamorry.om

dear kan kaya. boleh la beli terus. hihi

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

kehkeh. sama ler akak kita ni :)

sarah mohamad said...

@CahayaCintaIlahi

jom kita lepak sekali dekat ts tuu :)

sarah mohamad said...

@Qu NazRyn

nanti2 boleh ler tuu . hiks!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting