Wednesday, March 16, 2011

ThePinkGajahStory ❤'s LUCKY DRAW

dah lama aku tak masuk contest , giveaway lucky draw


*boleh klik banner atas tu kalau nak tahu dengan lebih jelas*


kali ni tetiba pas tengok blog cute si ryna tri asmara ni
terasa nak join jugak

sebab
hadiah nyaaaa
adalah ................

sebab dapat dooooooodles !

dah lama kepingin nak ada doodles sendri versi aku sendiri
erk , paham tak ?



ni lah doodles nya
bayangkan ........

doodles ni versi aku
agak agak cute tak ?
hihi

syarat - syarat nya adalah :

  • terbuka buat followers ThePinkGajahStory ❤ sahaja :)
  • mesti ada blog.
  • buat satu entri pasal lucky draw ne and letak "ThePinkGajahStory ❤'s LUCKY DRAW" sebagai tajuk.
  • copy banner lucky draw di atas ne (sila klik banner tu, baru save) and link-kan ke entri lucky draw ne.
  • tag 3 orang bloggers lain (lebih pun nda pa) and make sure dorang tau.
  • hantar nama & link entri kamu di bahagian comment post ne. jangan hantar tempat lain tau.

okay,
aku copy and paste je yok


aku nak tag :




tarikh tutup : 30 Mac 2011

cepat cepat join :)

sila LIKE kalau suka

7 pengomen:

Ryna Tri Asmara said...

thanks for joining ThePinkGajahStory ❤'s lucky draw :D

SofieyAzwa said...

Comelnye kalau ade doodle sendri!

She's retarded said...

good luck! doodle tu comel siut

Hazrina Erin said...

gudluck kat awak!^^

sarah mohamad said...

@SofieyAzwa

cooooomel kan :)

sarah mohamad said...

@She's retarded

also very the cute kan. hihi

sarah mohamad said...

@Hazrina Erin

tengs dear :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting