Wednesday, March 16, 2011

pabila ery putra cakap kelate :)

sebenarnya dah banyak kali aku tengok tweet ery putra ni
ada tuu tweet ke neelofa , tweet ke fizo omar






kalau tak tahu, neelofa dan fizo adalah orang kelate

tapi super cute ah ery putra speaking kelate dengan diorang ni

kalau ikutkan ejaan tu dah betul eja macam tu

kalau sebutan pulak,
mesi bunyi macam siam kan
hihi


gambar aku dengan fizo
oh fizo yg hensem

tengok tak,
asal muka fizooo licin flawless ni
muka aku banyak jerawat
mencik !

gambar ni time jom heboh dekat kelantan 2 tahun lepas aku rasa

gambar aku dengan ery pun hado
tapi carik carik tak jumpa pulak


sila LIKE kalau suka

18 pengomen:

Qu NazRyn said...

ahaii..cute plak tweeting kt dialek klate... kalo fizo penah gak dgr dia kecek klate..kalo ery.. huhu nk gak dgr..fasih ke x..hehe

athirah said...

amboiiii... bkn main lg yek.. heheheh... bikin jeles...

btw.. lama x nmpk.. bz ke?

eRza farEeha said...

jeles2..nk gmbo ng fizo gk!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

alahai..ensem nye fizzo.sis suka cerita puteri salju yg dia berlaku dulu

niesz said...

hensemnye fizo..hehe..erry tu org jawa ker.. :P

cik pulau said...

wohoo.. jeleznya.. dapat bergamba dgn fizoo..

btw.. cik pulau pn ore kelate... lalala~

apik pehe said...

haha..betul2..kalu org luar baru nk cakap klate..mesti ader bau2 siam sikit..hehe

♥ Che NamNam ♥ said...

owhh diyer memang ensem sgt..hakak pon pernah face to face ngan diyer..

sarah mohamad said...

@Qu NazRyn

tak fasih. bunyi cam siam ada lah . hihi

sarah mohamad said...

@athirah

ah2. busy sket dear :)
tak sempat bak blogwalking.
hihi

sarah mohamad said...

@eRza farEeha

boleh ajee. rasanya fizo ni sombong gak sket. selalu sy tweet tak pernahpun reply.

sarah mohamad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

akak, saya minat dia kes hensem je tapi tak pernah tengok dia berlakon pun. kejam tak ? hihi

sarah mohamad said...

@niesz

ery orang jawa eh akak ?

sarah mohamad said...

@cik pulau

so geng la kito. #kelantanbloggers .

sarah mohamad said...

@apik pehe

betul apik :)

sarah mohamad said...

@♥ Che NamNam ♥

akak ! jgn bekes saya jeeeelessss !

CahayaCintaIlahi said...

aah ari tu pun ade jumpe ery dekat kelate dekat ape ek namanya pasar khadijah haa kat situ la hehe

c.i.k.a.m.i.e.a said...

walaupun abah asal Kelantan but seriously i'm totally noob bila kecek kelate.. hahaha.. bunyi cam siam.

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting