Thursday, March 24, 2011

aku nak hapdet jugak walaupun entry entah pape . kuang3

hai ..

minggu ni aku tak dan betul nak blogwalking. minggu ni memang bebetul pack gila kelas aku. aku sekarang ada kursus CCNA by CISCO.

kelas dari jam 8pagi hingga 5 petang. malam aje buat test. 

plus aku busy dengan pemunggahan barang barang dari asrama ke rumah sewa, pastu busy dengan esoooook dah nak balik kampung. aishhh!

macam mana tah nak handle semua perkara.

minggu depan, aku dah start cuti .. memang aku akan balas semua jejak korang semua yek.

aku letak video baby aku je lah dulu. tak nak bagi blog bersawang. nanti korang lupa pulak dekat blog ntah pape ni kan T______T

video

UPDATE : kenapa eh video tak keluar ? dekat bahagian posting ni ada je video ni. ada sapa2 boleh tolong bagitahu tak kenapa jadi cenggini ? ke kena ada setting apa2 tak ?


sila LIKE kalau suka

3 pengomen:

unknown girlz said...

huhu..busy betul..
takpe2..utamakan yang penting dulu :D
tc.

mykhalis said...

tak lupa punye..ada update je msti datang..heh

Meja belajar untuk dapatkan 10A

tiefazatie said...

cumil je kucing tue!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting