Thursday, March 24, 2011

video yang membuatkan aku menangis. tsk tsk tsk



sebenarnya aku nak testing testing video you tube ni dapat ke letak dalam blog aku. sebab nya kalau video yang aku upload sendiri tu tak dapat tengok kan. sekarang dah terbukti video you tube boleh letak dan boleh tengok.

ntah lah kenapa, setting semua aku rasa dah okay dah tapi sampai sekarang tak dapat nak negok nya lagi. aku pun dah tak tahu nak buat macam mana. ok abaikan je lah pasal setting menyeting bagai semua kan.

haaa .. aku rasa almost dari korang semua mesti dah tahu pasal CHRIS MEDINA ni kan. pasal yang tunang dia eksiden dan telah mengalami brain damage serta koma. dia percaya pada miracle bahawa tunang dia akan kembali sedar dari koma tersebut. yang ni aku tak pasti lah berapa lama dia koma tu tapi rasanya agak lama la jugak.

dah la diorang tengah tunggu untuk melangsungkan perkhawinan mereka. dan CHRIS MEDINA ni tetap setia pada tunang dia walhal tunang dia dah mengalami kecacatan kekal. memang sangat menyayat hati. dan aku pasti korang mesti sebak kalau tengok video mereka.

kalau nak tahu lebih lanjut mengenai CHRIS MEDINA ni sila lah google. hiks.

lagu what are words tersebut di tujukan pada tunang dia. lirik nya sangat touching, lembut dan mempunyai maksud yang dalam tersirat.

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close




sila LIKE kalau suka

4 pengomen:

mykhalis said...

dah ada pemenang ke?bukan die tengah bertanding lagik??

hottest entry di blog khalis :
Pasar cari isteri yang wujud

videi rakaman yang tersebar

surayamohamad said...

chris medina <3

Amoi said...

dah tengok video chris medina ni.

heharap dah fames besok dia tak lupakan tunang dia. haha

SofieyAzwa said...

Alaaa.. Sape Chris Medina nie> Tataw pun..

Xpat tengok laa video.. Tenet slow

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting