Tuesday, March 8, 2011

aku nak letak gambar besar badak aku ni, sila muntah berbaldi - baldi .

okay.

aku boring tapi aku tak ada idea nak hapdet apa

tapi aku nak hapdet jugak

jadi aku tempek gambau besar badak + gila aku ni

so , kepada yang tak tahan nak nengok

sila bersedia dengan baldi

kalau tak cukup satu baldi

sila tambah baldi baldi lagi








tah macam mana gambau besau yg last ni boleh tersesat kat sini  ^__^

okay , aku tahu aku makin gemox :(



ada yang termuntah tak ?

kalau ada sila inform dekat bahagian comment yok !

tak lupa ,


SELAMAT HARI WANITA SEDUNIA !


sila LIKE kalau suka

18 pengomen:

najwa's said...

hehe cute la bibir kamu!

Fieza79 said...

hehe..mcm ni la wanita sejati..sentiasa bangga dgn aset yg dimiliki kan..tk rs nk muntah pun..ok je..

tenangsudey said...

eh ok je... nice one

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

cute laa awokk..nice skin !

Bulan said...

pewwitt~
awek cun tue.

CahayaCintaIlahi said...

hek2.. comel ape..
selamat hari wanita gak
untuk awak.. :)

Redbloodsnow said...

eeee lawaaaaa! akak kan dik, teringin nak taw nk pakai inner gitu. tp dahi akak jendul...buruk je ghupo akak nnti..hahahaha :D

nadia said...

sumpah saya jeles dengan kemulusan dan kelicinan muka anda...
xde sebijik jerawat ponnn!!!

alongxp said...

errr...apsal xde rs nk termuntah pon?

sarah mohamad said...

@najwa's

bibir cute ? bibir kering mcm tuu ler. teehee

sarah mohamad said...

@Fieza79

teehee. malu ler pulak kate cenggitu.

sarah mohamad said...

@tenangsudey

tengs ! tenang sudeyy !

sarah mohamad said...

@Nurul Syuhada Bt Hasri

edit memang la nice. kalo tak hedittt, kesiaaan ! teeheee

sarah mohamad said...

@Bulan

cun lagi bulan. teeheee

sarah mohamad said...

@CahayaCintaIlahi

tengs cahayacintailahi :)

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

ish ! mana ada akak. okay je kalo pkai tuu :)

sarah mohamad said...

@nadia

edit ler tuu nadia :)

sarah mohamad said...

@alongxp

kot2 ada nak termuntah kee . tengs anyway :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting