Thursday, March 31, 2011

bagi sesapa yang berhajat nak tukar kereta .......

sesapa yang berhajat nak menukar kereta baru atau nak membeli kereta baru .. aku suggestkan dekat korang supaya try dulu kereta dari PROTON, EXORA!

EXORA yang baru ni menekan kan penggunaan S.P.A.C.E .. iaitu

S : SAFETY
P : PERFORMANCE
A : ADVANCED STYLING
C : COMFORT
E : ECONOMICAL

PROTON EXORA ialah MPV yang pertama menggunakan kualiti peringkat dunia, piawaan dalam pelaksanaan dan keselamatan yang terjamin.

kalau korang just nak test drive saja pon boleh. takdak masalah! *tetiba cakap macam orang kedah pulak dah .. hihi

korang semua di jemput untuk menjadi menyertai test drive VIP. dah lah boleh test drive, maybe masa duk mengetest kereta EXORA baru ni, rezeki anda akan bertambah tambah maybe? :)

haaa .. anda juga berpeluang untuk mempelajari  tip-tip bajet, sesi spa yang mengasyikkan dan wang tunai sehingga RM6 ribuuuuu!

*sesi test drive VIP yang pertama akan di adakan pada 23 APRIL 2011. cepat serbu ke PROTON pada tarikh tersebut!

kalau anda nak join, anda just kena daftar secara online sajooo. mudah je. ikuti step dekat bawah ni ye.


*************************************




mula mula akan keluar cenggini. korang klik dekat tempat yang aku petakkan tuu. kalau klik tu macam seolah olah kita selak buku tuu.


pastu dia akan keluar macam ni. selak lagi.


pastu akan keluar cenggini. dekat tempat yang aku petakkan tu adalah tempat yang korang kena register secara online. 




KALAU NAK REGISTER KLIK SINI !



sila LIKE kalau suka

7 pengomen:

Zura said...

masih setia ngan kete lama lg lah sarah..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bagi peminat kereta keluaran m'sia...serbu cepat!!!

sarah mohamad said...

@ zura

hihi. zura pakai kereta apa tuu?

sarah mohamad said...

@ LM

hihi. cepat2 serbuuuuuuuu!

athirah said...

xmampu lg ;(

Redbloodsnow said...

proton exora nih mmg cool gile rlah! dahlah kaler merah..hiksss

mykhalis said...

tak mamu beli kereta lagik..huuu

hottest entry di blog khalis :
18sx pakaian zaman dulu dulu

Makna disebalik kata-kata seorang perempuan

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting