Friday, March 4, 2011

Tengku Zawiyah, bekas isteri Datuk K nak kahwin lagiiii .

hai .

tadi aku bukak website ini . saja2 nak tengok gosip2 artis yg terkini dan latest . teehee .
tak adalah pulak nanti aku ketinggalan zaman kan. :)


Tengku Zawiyah zaman muda2 dulu kot 
kulit nampak tegangggg je . 
teeeheeee


dan gosiip yg terbaru ni mengatakan Tengku Zawiyah ni bakal berkhawin dengan Datuk Joseph King atau nama islam nya adalah Rayyan JK Abdullah . JK tu maybe dari Joseph King kot.



dengar nya diorang akan berkhawin pada bulan May kalau tak salah aku lah. bakal husband Tengku Zawiyah ni pun nampak mudaa lagi. awal 40an aku rasa.

selamat berbahagia aku ucapkan kepada mereka berdua dan TAHNIAH !

ps : asal ah, aku google gambar tengku zawiyah ni keluar gambar Manohara pulakkkk !

sila LIKE kalau suka

13 pengomen:

diana said...

wah..
mat saleh ke??
ok la tu..
cara hidup dia tu pun ala2 mat saleh gitu..kan??

sophie said...

Semua nak kawen! Kita bila lagi? Hahhaha

Syafiq Rosli said...

huhu..cian2..

krole said...

wuahhh!!!kalo dah jodohkan wak???ngeee...tahniahh!!!

apik pehe said...

hehe..bagus la tu da nk kawen..hehe..

Encik Psychopath said...

jodoh. kesian dye kene rampas dengan siti.

sarah mohamad said...

@diana

bukan mat saleh. sabahan. JK ni pun rasanya baru convert to islam :)

sarah mohamad said...

@sophie

Kita lambat lagi. Sophie dulu kot . :)

sarah mohamad said...

@Syafiq Rosli

kenapa cian pulak ?

sarah mohamad said...

@krole

tahniah untuk mereka :)

sarah mohamad said...

@apik pehe

yep ! :)

sarah mohamad said...

@Encik Psychopath

dah jodoh siti dengan datuk k kan :)

Redbloodsnow said...

PSSTT....W/PUN RAMAI YG DOK SAY DATUK J NI LG ENSEM DR DATUK K. FOR ZIE KAN YUNK, TTP DATUK KKKKKKK ENSEMMMMMM. TUH YG TOKTI TERGODA TUE...KEHKEHKEH :D

p/S:
SORRY CAPS LOCK TAW
ZIE TGH WAT AKAUN SSAMBIL
BLOGWALKING :P

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting